Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece libido a wiek. Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie jak zmienia się Kobiece libido z wiekiem i czy w ogóle się zmienia. W jakim wieku miałyście najmniejszą ochotę na seks a w jakim seks zaczął wam sprawiać największą przyjemność i miałyście na niego często ochotę. Interesuje mnie tylko ten jeden czynnik nie umiejętnośc***artnera etc.

Gość gość
no cóż, z wiekiem sie zmniejsza. Nastolatki - burza hormonów, 20 kilka lat -normalnie, a po 30stce juz mało co sie chce - taka prawda

Gość gość
no cóż, z wiekiem sie zmniejsza. Nastolatki - burza hormonów, 20 kilka lat -normalnie, a po 30stce juz mało co sie chce - taka prawda chyba u ciebie, bo jakoś kazdy seksuolog twierdzi co innego. Najlepszy okres to po 30, aż do czterdziestu kilku, czasem nawet trochę dłuzej. A nastoletnie panny nie maja burzy hormonów jak chłopcy, raczej mysla o wielkiej miłości polegajacej na przytulaniu i spacerach za rączkę

Gość gość
No u mnie, u mnie. Kazdy ma inaczej przeciez. Chodzi o to, że jak juz masz te ileś lat do przodu to mężczyźni sie już nieco opatrzą, skes sie znudzi, człowiek juz nie sie tak nie fascynuje, nie skacze jak małpa na gumie za jakims przystojniakiem, bo to juz nie ten wiek. Wszystko moze sie znudzic do cholery :O A juz jak sie jest w związku np.10 lat to juz nawet czasem nie patrzy sie na jakies tam "ciacha" bo szkoda se dvpe zawracac nawet.. bo i po co sobie problemy przysparzac?? :O

Gość gość
Jak juz raz zycie "ułożone" to po co se rozkvrwiać fundamenty, jak dobrze jest?? A ładna miska se żryć nie daje, to se zapamietaj, młoda kobietko ;)

Gość gość
Ja największą ochotę miałam w wieku około 20 lat teraz mam 25 i nadal mam taką samą ochotę

Gość gość
no to powiem tak. Do 30 roku zycia w ogóle mnie to nie interesowało, nie byłam rozbudzona to i w ogóle nie brakowało mi seksu. Po 30-ce spotkałam fajnego faceta i okazało sie ze mam libido:). Teraz mam 44 lata, od kilku lat jestem z nim po slubie i seks sprawia mi przyjemność niebywałą, potrafimy sie kochać codziennie mimo prawie 14-letniego stażu. a żaden obcy facet nawet nie wiem jak cudny na mnie nie działa.

Gość gość
idzcie zdziry ktore uprawiaja seks przed slubem nie istnieje cos takiego jak libido!

Gość gość
44 lata? fuuuj:O

Gość gość
fuuuj to uprawiajace baby w wieku 20 lat przecież to jeszcze dzieci!!!!!!!!!!

Gość gość
wyobrażam sobie jak musi śmierdzieć w pokoju po stosunku płciowym takich starych ludzi

Gość gość
gnijąca wagina,spleśniałe o***ty,wyziewy z bezzębnych ust:-( okropność,sex powinno się uprawiać do max 30 roku zycia

Gość gość
obrzydliwe to jest jak uprawia dziewczyna 20lat seks przecież to pedofilia

Gość gość
ty z 16.30 to musisz niezle miec zryty beret,albo w twojej rodzinie takich masz.

Gość gość
Moje libido się zwiększa. Ale wpływ na fakt, że jestem w szczęśliwym związku, w którym nie bronimy się przed perspektywą posiadania kolejnego potomka.

Gość gość
moje libido zwiększyło się jakieś 2 lata temu. ale to dlatego, że zamiast bać się o niechcianą ciążę, odkryłam nową metodę antykoncepcji. wyszukałam informacje o NPR i kupiłam cyclotest - u mnie się sprawdza, nie boję się już seksu.