Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w przyjacielu prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam Spotykam sie z "przyjacielem" od ok roku nie oszukujac się z jego strony łaczy nas sex z mojej wyglada to inaczej. Jestem w nim zakochana i wiem ze jesli mu to wyznam niczego to raczej nie zmieni. On ma swoje idealne zycie ktore mu pasuje. Jest takim wolnym ptakiem robi co chce Kiedy chce i z kim chce. Probowałam zapomniec próbując być z kim innym, niestety bezskutecznie. Byl okres ze moj przyjacielel zerwał ze mną kontakt potem ponownie sie odezwal a ja poleciałam jak piesek do niego. Nie pomagał brak kontaktu. Caly czas o nim myslalam...teraz szczesliwa ponowna relacja widzę ze jest tak samo, odzywa sie jak mu sie podoba. Nie mam 15 lat mam dosc ulozone zycie fajna prace mieszkanie, koncze ciekawe studia. Podejrzewam jakbym chciala mogla mieć kogos. Ulozyc sobie w koncu zycie. Poznalam go glupim przypadkiem, nie wiem czy jest na tyle dobrym manipulatorem ale ciagnie mnie do niego i to nie chodzi o sex po prostu bedac przy nim czuje sie szczesliwa. Myslalam by wszystko mu wyznac ale boje sie wysmiania z jego strony. Tkwie tak naprawdę w niczym nigdy nie dal mi powodu lub znaku ze chciałby ze mna byc...

Gość gość
Twoja ci/pa wymaga drapania,więc mu udostepniaj.