Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam, Od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne yasminelle. W drugim dniu cyklu kochałam sie z chłopakiem , doszedł po za pochwa lecz po chwili włożył go na sekundę wytartego ponownie. 7 dni po ty zrobiłam test okazał sie negatywny potem zrobiłam znowu 14 dni po i znowu był negatywny. Odzywałam bóle w podbrzuszu takie jak miesiączkowe a teraź dwa dni przed spodziewanym krwawieniem mam przezroczysty lub biały śluz . ,czy jest szansa ze mogę być w ciąży? Prosze o odpowiedz ...

Gość gość
po jaka cholerę ty bierzesz te tabletki skoro nie konczy w tobie i jeszcze panikujesz o ciążę? zenada naprawdę..szkoda organizmu i pieniędzy

Gość gość
Popieram wypowiedź przedemną. Brałam7 lat i dopiero jak odstawiłam zaszłam w planowaną ciążę. Nawet jak zapomnisz o jednej czasem w ciążę nie zajdziesz. Ile w ogóle Ty masz lat.

Gość gość
19 ... mam po prostu straszna obsesje i chciałabym szczera odp pomocna bo sie przez cały cykl stresuje .. i wszędzie widzę jakieś oznaki ciąży ..

Gość gość
jeśli bierzesz tabletki prawidłowo to po co się martwić? a jak masz aż taka obsesje to daruj sobie seks. wtedy na pewno Nie zajdziesz

Gość gość
Naczytałam sie w internecie o przypadkach różnych itd . Nie ma możliwości tak?

Gość gość
To zrob sobie kolejny test a nie topic zakladasz a co my wrozki? A poza tym trzeba byc odpowiedzialnym. Decydujesz sie na seks to i ciaza moze byc (pomimo zabezpieczenia). Wiec po co ta panika. Takie sa konsekwencje twoich decyzji . Dzieci.

Gość gość
musialabys mieć ogromnego pecha żeby zajść w takiej sytuacji. Zamiast czytać głupoty na internecie poczytaj jak się zachodzi w ciaze

Gość gość
Czy nie ma tu nikogo wykształconego na chociaż średnim poziomie który nie klasyfikuje każdego ze względu na wiek czy obawy? Jedyne co widzę to złośliwe komentarze a nie subiektywne opinie . Jedna osoba tylko pisząca o swoim doświadczeniu 7 letnim z takimi tabl wypowiedziała sie rzeczowo i na temat.

Gość gość
Dziewczyna ma obawy a nikt jej nie pomoże . Ja sie nie wypowiadam bo nie mam doświadczenia z tabletkami ale tu to masa złośliwości

Gość gość
Po co masz pochwę,niech chłopak kupi sobie lalkę.

Gość gość
Zawsze jest takie ryzyko bo nawet prawidłowo przyjmowane tabletki nie zabezpieczają w 100% jest niewilekie ryzyko ale jednak jest. I to ze Wy nie zaszlyscie biorac tabletki nie znaczy ze nikt tak nie zaszedł. Mam kolezanke która brala tabletki, na pewno nie zapominala bo bardzo nie chciała zajść w ciaze i teraz ma dziecko. Ja sama biore tabletki i tez się stresuje :(

Gość gość
Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? NETporadnia Telefon - Chat – Email ZAUFANIA dla osób w nieplanowanej ciąży oraz tych, które są po aborcji Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - zastanawiasz się nad aborcją, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne* a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915*915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.