Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walentynki

Polecane posty

Gość gość

może trochę wcześnie, ale zaczynam już myśleć o tym, co w tym roku kupić swojemu narzeczonemu na walentynki. niedawno mi się oświadczył i normalnie nie obchodzimy tego święta, ale skoro ten rok jest i tak dla nas wyjątkowy postanowiłam, że coś mu kupię chciałabym, żeby dostał coś wyjątkowego :( Macie jakieś doświadczenia i pomysły?

Biorąc pod uwagę, że nie mamy zielonego pojęcia, jaki jest gust Twego narzeczonego - Ty to powinnaś wiedzieć, co potrafisz zrobić, jaki masz budżet, chyba nie ma sensu żadne doradzanie na tak postawione pytanie. W każdym razie dla mnie wyjątkowe są jedynie prezenty dopasowane do adresata, nie uniwersalne.

Gość sandrul
Skoro Ci się oświadczył, to może coś co bezpośrednio się wiąże z wami i waszym związkiem ;p jakieś ładnie oprawione zdjęcia, coś w tym stylu. Przekop allegro, znajdziesz coś dla was ;D

Gość sasa22
ja w tym roku kupuję prezent, który będzie trochę dla nas obojga <3 koszulki dla par, przyjaciółka mi poleciła, bo kupiła w tamtym roku i teraz z chłopakiem używają ich jako piżamki :D

Gość gość
Perfumy, yyy golarke jakąś, grę, konsole, no nie wiem

Gość GośćMichalina
Podaruj mu emocje! :D Teraz modne są bardzo przeżycia, jakiś skok spadochronem, czy jazda niespotykanym sportowym samochodem. Jest tego sporo i ceny nie są w cale wygórowane. Wybór jest prosty - skarpety czy jazda wymarzonym sportowym samochodem? Ja wybierałam przejazd tutaj https://www.devil-cars.pl/prezent

Gość Sycza
Kup sobie jakąś erotyczną bieliznę, feromony lub/i świecę albo olejek do masażu. Zaręczam jako facet, że i Twój facet będzie z takiego prezentu zadowolony. Polecam zakupy na stronie zmyslowo.com - razem z żoną korzystamy z tego sklepu i jesteśmy bardziej niż zadowoleni :)

Gość gość
Ja na walentynki planuję zrobić dobrą kolacyjkę przy świecach. Mam w panach zrobić do jedzenia szparagi w cieście francuskim a na deser truskawki w czekoladzie + bita śmietana. Mam zamiar kupić mojemu narzeczonemu tabletkę na zwiększenie doznań erotycznych. Jak byliśmy na wakacjach to mój facet kupił taką tabletkę http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418 i mówił, że sex był jeszcze bardziej przyjemny. Może to sugestia ale i ja odczuwałam większą przyjemność... no moze to klimat nadmorski :). Wiec na wieczór walentynkowy zamawiam też ta tabletkę :)

Gość gość
Ja kupiłabym coś, co zawsze mu się przyda, np. golarkę albo trymer do brody. :) niedawno kupiłam taki trymer Panasonica mojemu facetowi i bardzo ucieszył się z tego prezentu.

Gość gość
Zróbcie sobie wspólny prezent np wyjazd. Bardzo dobrze takie wyjazdy wpływają na związek. Ja już nie mogę się doczekać. Noclegi w Zakopanem znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane. Mają tam bardzo duży wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Kup mu zegarek- faceci uwielbiają zegarki :).