Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o wódce biały bocian?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o wódce biały bocian?

Gość gość
dosyść nowa a co za tym idzie dobra i łagodna wódka

Gość gość
właśnie ją degustuję, dobra, mniam, mniam POLECAM !!!!!

Gość gość
Tak jesteś stary dziad

Gość gość
nie ma takiej wódki

Gość gość
Jest bardzo dobra

Gość gość
Kupiliśmy na wesele syna,bardzo dobra wódka ,nikogo nie bolała po niej głowa ani nie bylo innych sensacji.Poza tym jest to wódka bezglutenowa - destylat z kukurydzy.Słodka na ile może byc slodka wódka :-) Bardzo ładna butelka z cienką szyjką - super z niej się nalewa bez rozlewania.Goście bardzo chwalili bo wiele osób jej nie znało.No i jest to polska wódka , którą produkuje Polmos.

Gość gośćEwaaaaa
no właśnie byłam na weselu ... w smaku ok, ale daje takiego kopa, że niewiadomo kiedy zwali z nóg ... a rano trzeba dzwonić dosłownie po pogotowie, wielu zawodników wyglądało agonalnie, więc raczej nie kupiłabym białego bociana na swoje przyjęcie

Gość gość
Jeśli można powiedzieć o wódce, że jest dobra, to ta taka właśnie jest. Wódka delikatna, przyjemna, oczywiście musi być dobrze schłodzona.

Gość gość
jak pijesz białą wódkię, to wpisz w goglach - biała wódka taraka. I posłuchaj. Arecki.

Gość gość
no i co? Podoba się kapela?

Gość gość
no i biały bocian gościa zwalił

Gość gość
Ostatnio kupilem ja w polo. Na urodzinach zony ja pilismy. Dziadek wypij najmniej bo sie oszczedzal a i tak zle sie czuł. Ja, moj brat i szwgier zygalismy po niej jak koty. Katastrofa. Zostalo mi jeszcze 10 butelek bo kupilem na dwie imprezy. A wczoraj pilismy łyche z pepsi i wszystko bylo ok. Od razu pisze ze nie przesadzalismy z wodka i kazdy odszedl normalnie od stolu. Ja i brat zygalismy rano a szwagier juz wieczorem.

Gość gość
Okropne samopoczucie na następny dzien. Wymiotowanie a ból głowy trzymał sie jeszcze 2 dni. Zdecydowanie nie polecam

Gość gość
następnego dnia będziesz cały blady prawie jak bocian i nos też czerwony

Gość gość
Fajna

Gość gośćbroszkaa
, www.namyslow.eu

Gość gość
Tragedia wymioty bóle glowy itd . Nie dalo sie wypic nawet 0.5 mimo ze byla prawie zamarznięta . NIE POLECAM

Gość Gość gość
Dnia 17.10.2017 o 02:57, Gość gośćEwaaaaa napisał:

no właśnie byłam na weselu ... w smaku ok, ale daje takiego kopa, że niewiadomo kiedy zwali z nóg ... a rano trzeba dzwonić dosłownie po pogotowie, wielu zawodników wyglądało agonalnie, więc raczej nie kupiłabym białego bociana na swoje przyjęcie

To nie jest problem w wódce tylko w umiarze spożywanego alkoholu. Niestety  "kultura picia " to pojęcie niemal nieznane naszemu społeczeństwu, które raczej hołduje zasadzie "aby więcej i aby mocniej ". Wiec nie należy dziwić się późniejszym stanom agonalnym. Wszystko jest dla ludzi, również alkohol...ale mądrych...

Gość Jezus

a sraczka już drugi dzień...

Gość Rrr

Opuźniacz,zwala z nùg..nieobliczalne skutki po wypiciu większej ilości 

Gość Max

Czarny PR na bociana uskuteczniany w komentarzach, jak widać.

Gość Max

Bo jak dla mnie wóda-odkrycie, ten Bocian. Pyszna! Piłem dziś w nocy nią samotny toast za Briana Connolly'ego - nieżyjącego wokalisty The Sweet (ci, od kawałka "Fox on the run") :-)

Gość pol

Nie ma żadnej wódki jak  Finlandia   ktoś   oszczędza to kupuje byle co

Gość Karol

Wódka jak wódka.  Jak jest zimna to podejdzie. Ból głowy utrzymuje się przez ok. 2 dni przy czym zaznaczam że jest to straszny ból głowy. Piłem ją 3 razy i po każdym razie to samo. Napewno więcej się nie skusze. Szkoda zdrowia. Szczerze nie polecam.

Gość Gość

Wyczuwam zdecydowana różnice w smaku przy 0,7l - bardzo dobry, delikatny smak; 0,5l - okropna, zupełnie inny smak, jak totalnie inna wódka. 
Ktoś ma podobne doświadczenia? 

Gość Biały Bocian

Wódka Biały Bocian ,nic specjalnego, jestem zdegustowany smakiem i samopoczuciem po wypiciu tej substancji.Po drugie brak zabezpieczenia:,banderole można zdjąć swobodnie,a nakrętka nie jest niczym zabezpieczona,czyli można odkleić ,odkręcić ,wlać coś innego i zrobić  oryginał, i nikt się nie pozna.Ja osobiście i moi kompani nie polecamy,a przecież alkoholik wszystkim powinien się smarować.Biały Bocian tak jak przyleciał do mnie do domu,to tak już nigdy gniazda sobie u mnie nie zrobi.No chyba że prawdziwy.