Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattycat

Jak rozumieć wyznanie miłości?

Polecane posty

Gość kattycat

Spotykam się od kilku miesięcy z chłopakiem, z którym studiuję. To są moje kolejne studia, więc on jest ode mnie młodszy. To ja zaczęłam całą relację po prostu go całując i mówiąc wprost, że szukam kogoś tylko do łóżka, na co on się zgodził. Widzieliśmy się od tego czasu kilka razy prywatnie (poza uczelnią), stricte na seks. Ostatni raz miał wygladac podobnie - po wyjściu z imprezy naszego roku udaliśmy się oboje trochę pijani do jego mieszkania, gdzie jak zwykle zabraliśmy się za rozbieranie się na wzajem. Jemu chyba po alkoholu puściły trochę hamulce, normalnie jest dość introwertyczną osobą i zaczął mówić, że czuje, że będzie dzisiaj z***biście, że jestem mega seksowna, no ogólnie pikantne rzeczy, które są normalne w łóżku, po czym pocałował mnie i powiedział kocham Cię. Mnie wmurowało, odparłam jedynie, że to dość poważne stwierdzenie, na co on się zaśmiał i stwierdził, że w takim razie kocha mnie tylko dziś. Potem nie powiedział już tego, powtarzał "uwielbiam Cię" ale to można by odczytywać też jako po prostu efekt uniesienia. Nie wiem jak odbierać powyższe słowa, czy alkohol i seks mogą spowodować, ze powie się coś takiego, chociaż się tak nie uważa?

Gość KattyCat
Dodam, że on w moim odczuciu nie wydaje się zakochany, ale mam wrazenie, ze ludzie na okolo nas zaczynaja to widziec (szczegolnie moja kolezanka ze studiow)