Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Julka Kobus

Polecane posty

Gość gość

Poprzednie wątki usunięte, więc zakładam nowy. I powiem Wam, że mi głupio. Myślałam, że to co piszecie to prawda, że ona nie kocha Alexa. A dziś specjalnie założyłam snapchata, żeby zobaczyć co tam dodaje i mnie zamurowało. Normalna, uśmiechnięta, kochająca matka. Bawi się z dzieckiem, przegląda książeczki. Jak na młodą matkę, radzi sobie świetnie!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola na nizinie śląskiej na południowym zachodzie polski nad rzeką o nazwie widawa)

Gość gość
Nie czytałam tych skasowanych wątków i ciekawa jestem, co tam było. Obejrzałam kilka filmików i uważam, że to jest jedna z nielicznych normalnych osób na youtube. Przede wszystkim potrafi się logicznie wysłowić, ma coś ciekawego do powiedzenia, a jej życie to nie paczuszki do semilaca i haule z chińskimi ubraniami.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość gość
Po prostu znalazlyście sobie hobby w waszym pustym życiu... tematy o kimś, kogo nie znacie. Wszystkie jesteście takie idealne matki? Julia opiekuje się dzieckiem najlepiej jak potrafi i robi to dobrze. Krzywda mu się nie stala jak przez trochę spał na materacu. Cięzko jest pogodzic wszytsko w takim małym mieszkaniu. Zajmijcie sie sobą plotkary. Chciałabym zobaczyć jak wygląda wasze życie, wasze wielkie wille, wielkie pokoje dla dzieci, jak spędzacie czas z dziecmi, czytacie im książki, pracujecie, gotujecie eko obiadki i jeszcze siedzicie na kafe komentując jaka ta Julka jest okropna.

Gość gość
To ja zpostu wyżej. Nie pisałam tego do osób powyżej z tego wątku, tylko ogólnie do tych co zakładaja bo 100 wątków hejtujących Julke... I nie jestem jej jakas wielką fanką, pom prostu myślę obiektywnie.

Ale, że Kafeteria wreszcie na coś zareagowała i pousuwała wątki z Julką to w szoku jestem. :) Przecież ogólnie to forum już dawno na dno upadło. A tu taka niespodzianka. Wchodzę a Julki Kobus nie ma.

Gość gość
cóż, a moim zdaniem to jest nie fair, co robi ta dziewczyna. pomijam, że nie potrafi się normalnie wysłowić ani po polsku, ani po angielsku, ani po francusku i ta jej wymowa jej przedmiotem drwin - już nieważne. początkowo nie wierzyłam w to, co tutaj piszecie, ale niestety wszystko się potwierdziło, gdy włączyłam kilka filmików - widziałyście stan zębów małego ? sama Julia się przyznała, że do niego doprowadziła i jest jej głupio, bo mały będzie miał narkozę. w grudniu mały ciągle był chory, a ona mówiła, że puszcza go do żłobka - też mnie to dziwi. a to spanie na podłodze poniżej krytyki, już nie wspomnę o filmikach typu 'toksyczny związek", "poród", "dlaczego rzuciłam pracę" - ta dziewczyna obmawia całe swoje otoczenie, od sąsiadów, przez szefową, po byłego męża czy tam partnera, nie znam szczegółów, bo nie dało się tego oglądać. jak można na czyjejś krzywdzie budować popularność ? nic dziwnego, że potem karma wraca i ludzie wykorzystują podane przez nią informacje. wcale mnie to nie dziwi. nie dziwne też, że oglądają ją tylko małe dziewczynki spragnione szczegółów z "dorosłego" życia, bo nikt normalny by tego nie oglądał.

Gość gość
Gdyby nie zrujnowała zębów Aleksa, teraz nie musiałaby biegać po prywatnych dentystach i wydawać pieniądze na sztuczne zęby dla Aleksa.

Gość gość
Boże, ludzie, ile w was zawiści... Ta dziewczyna jest naprawdę fantastyczna - ma 23 lata i jest samotną matką, która dotąd pracowała, utrzymywała siebie, dziecko i psa. Dlaczego tak bardzo was boli, że po tym wszystkim co przeszła wreszcie znalazła w kimś oparcie? Ile jest smaotnych matek w jej wieku, które nadal mieszkają z rodzicami? Ile z was w tym wieku mieszka z rodzicami??? Nie macie prawa oceniać nikogo nawet jeżeli publikuje fragmenty ze swojego dnia w internecie. NIC NIE DAJE WAM PRAWA OBRAŻAĆ INNEGO CZŁOWIEKA! Już nie chodzi tu o Julię, ale o wszystkich wokół. Jakei wasze życie musi być potwornie smutne i jak bardzo musicie być nieszczęśliwe... Tylko wam współczuć. A z Julki powinnyście brać przykład, bo nikt nie jest idealny, ale ona jest na tyle odważną i mądrą dziewczyną, że mimo wszystkiego co ją spotyka (poprzedni toksyczny związek i wy, hejterki pierwszej wody) jej życie jest dużo lepsze niż większości z was, ponieważ ona ma wokół siebie ludzi których kocha i którzy kochają ją i nie marnuje czasu na życzenie komuś źle i śledzenia jego życia tlko po to by go obrażać. Przemyślcie to.

Gość ...
Dnia 6.03.2017 o 17:34, Gość gość napisał:

Boże, ludzie, ile w was zawiści... Ta dziewczyna jest naprawdę fantastyczna - ma 23 lata i jest samotną matką, która dotąd pracowała, utrzymywała siebie, dziecko i psa. Dlaczego tak bardzo was boli, że po tym wszystkim co przeszła wreszcie znalazła w kimś oparcie? Ile jest smaotnych matek w jej wieku, które nadal mieszkają z rodzicami? Ile z was w tym wieku mieszka z rodzicami??? Nie macie prawa oceniać nikogo nawet jeżeli publikuje fragmenty ze swojego dnia w internecie. NIC NIE DAJE WAM PRAWA OBRAŻAĆ INNEGO CZŁOWIEKA! Już nie chodzi tu o Julię, ale o wszystkich wokół. Jakei wasze życie musi być potwornie smutne i jak bardzo musicie być nieszczęśliwe... Tylko wam współczuć. A z Julki powinnyście brać przykład, bo nikt nie jest idealny, ale ona jest na tyle odważną i mądrą dziewczyną, że mimo wszystkiego co ją spotyka (poprzedni toksyczny związek i wy, hejterki pierwszej wody) jej życie jest dużo lepsze niż większości z was, ponieważ ona ma wokół siebie ludzi których kocha i którzy kochają ją i nie marnuje czasu na życzenie komuś źle i śledzenia jego życia tlko po to by go obrażać. Przemyślcie to.

..