Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzę że jeszcze kiedyś się spotkamy

Polecane posty

Gość gość
Nie mów tak,nie chcę ..tesknić do śmierci.Przecież moglibysmy być przynajmniej znajomymi ,jak niema szans na nic więcej.

Gość gość
To jak? Na kogo czekasz

Gość gość
Myślę że już kiedyś w minionym życiu zgubiliśmy siebie,w tym życiu mieliśmy szansę ponownie sie odnaleź i wszystko naprawić ale zmarnowaliśmy ją..

Gość gość
Przecież to Ty czekasz..

Gość gość
Tak, wasza wieczność zależy od waszego prowadzenia się - to jedna sprawa. A druga to taka - nie wiem czy po śmierci będzie ktoś blisko kogoś, od kogo przez całe życie był daleko - w każdym znaczeniu. Takie myśli mi przyszły..

Gość gość
Czekam.

Gość gość
Kimś nowym to wy możecie stać się tu na ziemi (mam na myśli nawrócenie) a miłość to wierność wyborowi!!!

Gość gość
Zapytałam Boga ,jaki ma na mnie swój plan??czy jeszzcze kiedykolwiek w życiu będę szczęsliwa,czy jeszcze bedę tak naprawdę kochana.Bog wie że jestem czysta.W odcinku 27 Dotyku Boga otrzymałam jasną i szczegółową odpowiedz.Wiem że to Ty.Spojrz na klip ,ktory tu wkleiłeś ,spojrz w nim jest odpowiedz.

Gość gość
Ale pierd*****cie! Facet jest tu zakochany i żali się, że długo laski nie widział (nie znać powodu), a wy tu z Bogiem wyjezdzace...

Gość gość
10.34 Sugerujesz że zle sie prowadzimy,??nie robimy nic złego,jesteśmy czysci i niewinni..jak łzy w dosłownym tego słowa znaczeniu.Niech Bóg decyduje..niech Jego wola się dzieje nie nasza.

Gość gość
10.44 Nie klnij i zrozum że to ma głębki sens..o wiele głębszy..

Gość gość
do kogo ty piszesz? chyba właśnie do Boga. Bo nikt nie wie do kogo się zwracasz. Choćbyś tu napisała imię i nazwisko, to i tak o takim samym imieniu i nazwisku jest dużo osób. I po to wszystko? Napisz na priv.

Gość gość
Ale utwór wklejony przez Autora wątku jest piękny, nieprawdaż?? <3<3

Gość gość
i idź stąd pusta...jakiś ci tam w głowie zamieszał i cię zostawił a ty teraz jęczysz... Tak, niektórym przydałby się kubeł zimnej wody na łeb, wtedy by otrzeźwieli...

Gość gość
10:48 piękniejsze widziałam

Gość gość
dla mnie jeden z najpiękniejszych jakie słyszałam bo tak bardzo osobisty.

Gość gość
kiedy kobieta skupia się uczuciowo, facet ma ją głęboko w d***e. Gdyby cię kochał, to byś codziennie widziała gesty, znaki, symbole itd. itp. a kiedy milczy, to milczy...to znaczy, że nic poważnego i głębokiego się nie dzieje. I czym ty głowę sobie zatruwasz?

Gość gość
10:49 Trudno. Najwyżej nie będziemy już nigdy ze sobą. Co ma być to będzie. To zależy od chęci obojga czy coś się jeszcze wydarzy między nami. Z nim mogłabym poczuć tę upragnioną stabilizację, ale też się boję że by nam z jakiegoś powodu nie wyszło. Nie znamy się zbyt dobrze.

Gość gość
Biedna zakochana panna...

Gość gość
Widzę te jakby nieśmiałe znaki, symbole ale w głowie zaprzeczam sobie, neguję to. Czekam na coś bardziej jednoznacznego. Nie chcę sobie niczego wmawiać, więc patrzę co on robi, ale nic z tym nie robię. Zaczekam na konkretny gest z jego strony. Na razie to tylko takie dziwne podchody, drobne gesty. Jak zrobi coś więcej to odwzajemnię, jak nie to nie.

Gość gość
11:15 Tu Cię poprawię: nie panna tylko mężatka

Gość gość
Mężatka zakochana w......kochanku? z którym już nie ma konkatku?

Gość gość
panna nie mężatka

Gość gość
To nie kochanek. Może to akurat mój przyszły mąż i ojciec moich dzieci. Kochankiem nie będzie nigdy bo tego nie potrzebuję, żeby nim był. Mam się z kim seksić. I mam z nim kontakt. Odbijamy piłeczkę mam wrażenie. Tak jak mówiłam drobne gesty. Kocham go ale to już od niego zależy czy coś się wydarzy.

Gość gość
Dobra sobra

Gość gość
Ja pierd**** laski! to w koncu panna czy mezatka?

Gość gość
11.25 przestan !!Nie tylko że nie mam alevi nie chcę.!Tak chodzi o decyzję..o stabilizację i fragment nsgranis DB 27..s dokładnie 29.minuta i 50 sekunda dokładniecodpowiada na moje pytanie zadane Bogu.Słowo płynne ,płynąć oraz za szybko-wiem że to dla mnie.Jest jeszcze inne nagranie w ktorym zostało powiedziane że ciągle powtarzam "mam nadzieję","też mam taką nadzieję",oraz że otrzymam nowy początek..nowe lepsze życie..,muszę odnalezć ten drugi odcinek koniecznie bo wiem że to przesłanie jest dla mnie.Kiedyś wysłałam osobie co do ktorej pytałam Boga czy to ten??wysłałam właśnie takiego esemesa"Ja też mam taką nadzieję" ..znaki Boga są dla mnie widoczne.Wątek decyzji rownież.

Gość gość
11:37 Panna i mężatka zarazem :D

Gość gość
10.34 Wiem że to Ty,Jesteś darem Nieba.

Gość gość
Zodiakalna panna, cos najgorszego co moze byc. Czekasz na mnie? heh a to dobre