Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ktoś ukrywa uczucia względem nas? I czy to widać? Czy te uczucia mogą być skrywane przez dłuugi czas za parawanem kolezenstwa , bez podtekstow seksualnych? Jak było u Was?

Gość gość
tak, mogą być skrywane za parawanem koleżeństwa i to długo a szczególnie w sytuacji beznadziejnej, ta osoba jest nadmiernie i do podziwu "życzliwa" lub może "sztucznie", nieswojo zachowująca się...

Gość gość
ja skrywam za się koleżeństwem, i czasem cieszę się z tego, bo kocham nieciekawy przypadek..

Gość gość
czy chcesz powiedziec ze zakochałaś się w zonatym?:)

Gość gość
Tak jest żonaty .. i to wszystko dzieje się za parawanem kolezenstwa Jest nadzwyczaj miły i pomocny. Osoby z boku zauwazaja że jest dla bardzo pomocny. Czuje się inaczej bo traktuje mnie inaczej..niż innych. Inne. Wiem że się zauroczył i choć minęło Kilka lat, to czuje to nadal, jego uczucia też wyczuwam . I nie moge zrobić z tym nic Jak żyć?

Gość gość
Ale wy niepoważne jesteście hehehe... Jak facet jest miły i pomocny to wy myślicie, że od razu zakochany? :D

Gość gość
Kurcze byłem pomocny, pomogłem 80 letniej sąsiadce wnieść torby na 3 piętro co teraz? pomyśli chyba,że się w niej zakochałem ojjj. Bibliotekarce wypadły książki i pomogłem jej zbierać , uśmiechnąłem się , chyba pomyśli,że się zakochałem ojjj podniosłem dziewczyną jak pośliznęła się na lodzie , uśmiechnąłem się i odprowadziłem do domu, chyba pomyśli,że sie zakochałem ojjj W pracy jestem miły do jednej z pań bardziej niż do innych, chyba pomyśli,że się zakochałem ojjj :D itd