Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie proponuje wspólnego zamieszkania

Polecane posty

Gość gość

witam wszytskich. Mój chłopak z którym spotykam się od 9 miesięcy nie proponuje wspolnego zamieszkania. Oboje mamy po 30 lat. Czy cos tu nie gra?

Gość gość
Bo w domu u mamy ma wygodniej a jak dojrzeje okolo czterdziestki i bedzie chcial zalozyc rodzine to ozeni sie 25latka.

Gość gość
Wiadomo tylko ile macie lat i ile jestescie ze soba. To trochę za malo by bawic się w normy i wytyczne bo kazda para jest inna. Ja zamieszkalam z chlopakiem po 2 latach zwiazku a inni pewnie po krotszym badz dłuzszym czasie, zas jeszcze inni po ślubie. Dla mnie 9 miesiecy to bardzo niewiele. A rozmawialas w ogole na ten temat z nim? Czy czekasz az telepatycznie usłyszy i zaproponuje?

Gość gość
Dam wam rade co trzeba robic w takich sytuacjach. Po pierwsze nie proponować mu wspolnego mieszkania. Nic o tym nie mówic. Zacząc się oddalac tz miec dla niego mniej czasu. Wiecej wychodzic ze znajomymi i gdzies samej niz z nim. Wtedy on bedzie chcial wiecej czasu twojego dla siebie i sam zaproponuje mieszkanie chyba ze ma to gdzies wtedy lepiej zmienic faceta :D

Gość gość
Przyczym 9 mc razem to nie długo. Zazwyczaj pary mieszkaja ze soba po dłuszym czasie

Gość gość
Eeeeetam Patologia to chce mieszkac ze soba juz na drugi dzien!

Gość gość
Desperatce się spieszy, a za miesiąc będzie chciała już mieć dziecko :P

Gość gość
haha tak jestem desperatką;) No nic... dziwi mnie, że facet ma 31 lat, własne mieszkanie (mieszka sam) i nie proponuje wspolnego życia. W wieku 30 lat 9 miesiecy to dużo. Mam sie spotykac 2 lata zeby pozniej sie okazalo, że sie nie dogadujemy?? Nie mam 20 lat na chodzenie za raczke pare lat sorry....

Gość gość
"Mam sie spotykac 2 lata zeby pozniej sie okazalo, że sie nie dogadujemy??". Nie, lepiej od razu po paru miesiącach wziąć ślub, wtedy związek na pewno będzie udany i trwały :D Widać iż śpieszy Ci się z powodu wieku, kiepski powód.

Gość gość
Nie. Miałam już związek w którym wszytsko było cudownie do czasu aż zamieszkalismy razem. Okazało się, że mój były wraca z pracy i idzie grać na xboxie. Ja zbierałam zaschniete kubki po domu.... Wyszły jego inne wady. A do czasu zamieszkania był dla mnie IDEALNY. Wart zamieszkać razem i nie zwlekać 2 lat

Gość gość
Masz swoje podejście jakie masz ale jakie podejście ma Twój chłopak? To chyba nie na forum powinnaś o tym rozmawiać.

Gość gość
To jest znak czasu- nie proponuje wspólnego zamieszkania.... NIC nie proponuje. Przecież pewnie i tak pomieszkujesz U niego, a on ma wszystko, czego potrzebuje mężczyzna:) Sprawa jest głębsza. To, że nie proponuje , znaczy, że nie chce się wiązać, że dobrze mu tak, jak jest, że nie jesteś tą Jedyną, tylko tą do zaspokajania potrzeb. I taki stan może trwać lata. O narzeczenstwie i ślubie nawet nie wspomnę...