Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzynkkuzynek

kuzynka

Polecane posty

Gość kuzynkkuzynek

Pojechałem do cioci i kuzynki dzisiaj z rodziną. Siedzimy przy stole oni tam piją wódkę, moja kuzynka jest śliczna ma 19 lat. Moja rodzinka z ciotka i kuzynką na czele zaczęły w domu dyskutować o stanikach . Ja się tak patrzę na kuzynki i ciotke, że w końcu musiałem sobie zwalić. I tak myślę gdzie iść ... poszedłem do pokoju kuzynki , bo oni byli na parterze, a ja na pierwszym piętrze, wyciągnąłem chusteczki, penisa i złapałem za stanik kuzynki b85 było napisane . Zacząłem sobie walić konia a tu nagle słyszę, a ty co robisz, schowalem szybko penisa. Obracam się i patrze stoi kuzynka nachwiana. A nic, stanik ci spadł to go podnioslem. A ona do mnie, tylko żeby ten stanik się nie kleił i wyszla ale powiedziała to z takim uśmiechem, póżniej zapytała mnie czy zrobiłem to do końca i gdzie odłożyłem stanik, to jej pokazałem gdzie i ten co miała na sobie zdjęła i założyła tamtem, a potem ciotka weszła i poszli razem, i co teraz będzie.. znaczy ciotka nic nie widziala,ale co mam myśleć o tym... jak się zachować w stosunku do kuzynki... mam 23 lata