Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomozcie mi zdecydowac

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta, on ma 30 lat.... jest wrecz nieprawdopodobnie fajny, mily, inteligentny, nieco przebiegly, stanowczy i nawet przebojowy. Zrobil na mnie wielkie wrazenie i chciala bym od niego czegos wiecej. Kiedy powiedzial mi ze nigdy nie byl w zwiazku i nie uprawial seksu bardzo mnie to zdziwilo i to jest dla mnie do zastanowienia. Powiedzial ze to sprzeczne z jego wartosciami i idealami. Ale sama nie wiem co o tym myslec bardzo mnie to zastanawia. Sama mialam 3 facetow, ale narazie nie mowilam nic o swoim zyciu seksualnym po prostu nie wiem czy to prawda co mowi czy mzoe cos z nim jest nie tak??

Gość gość
po ile lat macie?

Gość gość
zostaw go dla normalnej kobiety

Gość gość
mysle ze to jakis psychol a gdzie go poznalas?

Gość gość
Juz sie od ciebie nie odczepi, wiec uwazaj zeby nie bylo za pozno kiedy sie zorietujesz ze to nie byla dobra decyzja.

Gość gość
jezeli z nim zaczniesz i okaze sie ze zwiazek nie rokuje dobrze i bedziesz chciala odesc, on bedzie zawiedzony, moze sie mscic, ale moze tez popas w depreche i sie oddalic od ciebie. A jaki on tryb zycia prowadzi?

Gość gość
Może to facet bardzo wierzący z zasadami, że seks tylko po ślubie, ale nie martw sie, w takim razie jesteś u niego na straconej pozycji.

Gość gość
Wlasnie nie, on jest ateista. A dla niego seks to akt najwyzszego oddania sie i zwiazania z druga osoba. Bardzo atkywny tryb zycia

Gość gość
Raczej musi to byc ciekawy czlowiek, a TY jestes pusta zostaw go bo zrobisz mu krzywde

Gość gość
jak go nie chcesz daj namiary mi to bardzo pasuje, tez taka jestem. a dlatego bo nie zakochalam sie w zadnym i nie kochalam ich no moze jeden mi sie spodobal, ale zajety to nie wtracam sie do szczesliwych zwiazkow

Gość gość
mysle ze po prostu wiesz ze on cie nie zechce skoro nie jestes juz dziewica i tak sobie to tlumaczysz zeby myslec ze to ty rozdajesz karty :P

Gość gość
STANOWCZO ODRADZAM PRAWICZKOW powyzej 25 roku zycia sa to oszolomy dzikusy prymitywy i ogolnie dna

Gość gość
ja tez :P

Gość gość
gość dziś Naprawde nie przeszkadzalo by Ci to? Czemu taki ktos by Ci sie podobal i czy Ty sama myslisz tak samo???

Gość gość
Moj facet byl po 30jak sie kochal 1 raz ze mna. Mi to imponuje ze nie zabawial sie z panienkami na imprezach czy przypadkowy seks. Faacet czeka na te jedyna. Moze warto...

Gość gość
Hmmm... psychol dla mnie sex jest szalenei wazny zreszta wedlug nauki tez to 3 potrzeba w piramidzie maslowa zaraz po jedzeniu i piciu

Gość gość
Nic nadzwyczajnego powiedz mu prawde a przekonasz sie czy Cie zechce. Jesli go oklamiesz ze jestes dziewica to moze sie okazac ze to wyjdzie na jaw wiec powiedz prawde

Gość gość
nikt wiecej sie nie wypowie???

Gość gość
Ty z konsumpcja swojej piz.y gminna wiele mozesz go nauczyć