Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w przyjacielu ex

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Piszę do Was by zasięgnąć waszej opinii :p sytuacja wygląda następująco: Mojego byłego (B) poznalam niecałe 2 lata temu, od razu się zaprzyjaznilismy.zaczęliśmy się częściej spotykac, dużo rozmawiac. Wiedziałam ze jest we mnie zauroczony, jednak ja nie czulam tego samego. Po roku naszej przyjaźni zapoznał mnie ze swoim najlepszym przyjacielem (K), który od razu wpadł mi w oko, jednak nie sadzilam wtedy ze nasz kontakt się utrzyma wiec nie robilam sobie większych nadziei. Przez dłuższy czas nie mieliśmy ze sobą kontaktu, jednak w międzyczasie między mną i B zaiskrzylo. Stało się, zostaliśmy parą. Będąc w związku znów odnowił się mój kontakt z przyjacielem (K) - spotykalismy się wspólnie, także z moimi znajomymi. Zaczęliśmy ze sobą więcej rozmawiać, poznalismy się lepiej. Po prawie roku rozstalismy się z moim chłopakiem, po prostu nie wyszło nam. Nie mamy jednak do siebie żalu, rozstalismy się w kulturalny sposób i nadal utrzymujemy jakiś tam kontakt. Od tego momentu jednak mój kontakt z jego przyjacielem polepszył się jeszcze bardziej. Od poczatku mam do niego słabość i mimo ze zdaje sobie sprawę z tego ze to może być nie fair wobec mojego byłego, nie chce zaprzestać kontaktować się z nim. Jak myslicie co robić? Czy nalezy zrezygnować z tej znajomości? ;(

Gość gość
Mysle, ze powinnas z nim przeprowic skuteczny anal :(

Gość gość
A ktory mocniej Cie przerznal i ktory ma wiekszego, bo duzy k***s dla nas kobiet to jest cos bezcennego, to biesztego lepszego

Gość gość
Dobre kryterium doboru partnera przedstawil kolega wyzej.

Gość gość
Żaden z nich mnie nie 'przerznal'

Gość gość
Widac jestes nieatrakcyjna xD

Gość gość
Dzięki bardzo za pomoc :')

Gość gośćs
Masakra ten temat.jak przyjaciel moze być ex??

Gość gość
To zostaje ci tylko zamowic sztucznego dyskretnie prze internet i bedziesz samodzielna nie musisz sie grzecznie prosic ze cie swedzi