Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Hej! Chciałam wam sie troszkę wyżalić. Jestem młoda, atrakcyjna ( to zdanie innych a nje moje) i mam narzeczonego od 3 lat. Narzeczony bardzo się zmienił... Nie chce sie ze mną kochać a jak juz to raz w tygodniu w sobotę albo niedziele, do tego, jak go proszę zeby zamiast jak co tydzień pic to zeby do mnie przyjechał albo żebyśmy gdzieś wyszli albo przynajmniej spędzili ten czas razem ! Ale on zawsze woli pic a jak jest cos nie pojego myśli to sie obraża nie odzywa sie i wgl moge nie istnieć. W tygodniu zeby sie zobaczyć tez nie ma czasu. Jak mu cos proponuje to zawsze mi odmawia a jak zaproponują koledzy to leci. Kiedys był troskliwy spędzał ze mną codziennie czas a teraz jak ma 2 godz w tygodniu to go trzeba po nogach całować. Bardzo zasmuca mnie tez to ze nie chce sie ze mna kochać jak on chce to musi miec a jak ja chce to go głowa boli, brzuch, jest zmęczony, zasypia, nie ma ochoty. Co sie z nim dzieje ? Co mam zrobić zeby wkońcu zaczął mnie zauważać?

Gość gość
Przestań traktować go jak problem i nie spotykaj się z nim

Gość gość
Co wy widzicie w facetach nadużywających alkoholu? On woli pić i tego nie zmienisz.

Gość gość
Zostawić go, za tęskni to zauważy wtedy, gorzej jak nie zateskni

Gość gość
nie zalezy mu na tobie i najprawdopodobniej posuwa juz nie tylko ciebie proste jak drut lalka,ciepnij go bo nic dobrego z tego nie wyniknie do tego po uj brac sobie pijaka na leb 🖐️

Gość gość
Kolejna idiotka żebrząca o zainteresowanie faceta, trochę godności.