Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stałem się wolny!

Polecane posty

Gość gość

Myślę o Niej, ale wiem, że nie chcę z Nią być. Ulżyło mi, musiałem z siebie wyrzucić. :)

Gość gość
za jakis zcas zatesknisz, poczatkowo faceci sie ciesza a kobiety placza po rozstaniu a pozniej to sie zmienia

Gość gość
a czy można prosić Jej pierwszą literkę imienia

Gość gość
Nie napiszę tej literki. Uważam, że pisanie tych literek, a nawet imion na tym forum bez indywidualnych konkretów, znanych obu osobom, jest bardzo niemądre i wredne. Może sprawić przykrość lub rozbudzić nieuzasadnione nadzieje wielu osobom.

Gość gość
ale wolny w umyśle czy wolny fizycznie, w sensie odkochałeś się czy rozstałeś z kimś?

Gość gość
nie pisz literek, niech wszystkie się cieszą, że jesteś wolny i można się za ciebie.. brać :O

Gość gość
Autorze, to są tylko emocje "na tę chwile". Prawdopodobnie ci jakoś dowaliła i tobie cudowanie, nagle przeszło...Jedno wiemy i jesteśmy przekonani, że byłeś jedynie silnie lub mniej silnie zauroczony. I Bogu Chwała, że rozpoznałeś czas zakończenia i nie będziesz dalej robił komuś złudnych nadziei a później się wycofasz. Tylko, żebyś wytrwał. Bo jeśli nie, TO BIADA CI! BO TY JEJ NIE KOCHASZ. TO TYLE. Psycholożka

Gość gość
A ja myślę o kimś i chciałabym go widzieć, być bliżej niego... To nienormalne, co piszesz. Myślisz i nie chcesz z kimś być... Hmm prawdopodobnie dostałeś kosza lub jesteś nią zrażony...

Gość gość
on jeszcze pomyśli dobę....bo doba się jej w żałobie należy...a nie chce z nią być, bo drugą urabia albo druga koło niego tańczy, dla niego lepsza i łatwiejsza...

Gość gość
a skąd wiadomo, że ta druga nie jest wyzwaniem?

Gość gość
Z treści tematu i pierwszego posta ;) Oszukujesz się ale i tak powodzenia.

Gość gość
ma drugą, bo tacy są podli faceci. Niech urabia swoje wyzwanie... Powodzenia! Biedna kobieta, dobrze, ze ją zostawił.

Gość gość
19.08 a skąd wiadomo, że treść tematu ma ze mną cokolwiek wspólnego? Ależ wyobraźnia niektórych ponosi :D

Gość gość
jak widać wyżej, idiotyzm szeroko się rozwija!

Gość gość
nie zadzieraj nosa :)

Gość gość
Mówiłam, że to są "emocje na tę chwilę" i nie mają z nim nic wspólnego. psycholożka

Gość gość
U mnie podobnie jak u Autora. Wlasnie sie rozstalismy. Juz od kilku miesiecy wiem, ze ta znajomosc nie miala racji bytu. Mimo to ciagnalem to dalej. Mimo to, tesknie i brakuje mi jej. A z drugiej strony czuje ulge, ze to koniec walki z jej chora psychika i beznadziejnym charakterem. Milosc jest slepa i poplatana :/

Gość gość
Chora psychika i beznadziejny charakter??Boże jak to brzmi .s

Gość gość
00:41 Prawdopodobnie beznadziejnie się mylisz. Jesteś władczy i dlatego takie słowa wypowiadasz.

Gość gość
Założyłem ten wątek, a mój ostatni wpis to wczoraj . Nie napisałem żadnych złośliwości o osobie, o której wspomniałem w pierwszym wpisie.

Gość gość
No i gdzie ta twoja wolność.wchodzisz czytasz piszesz i myślisz :O

Gość gość
Gosc 7:44 Jesli dziewczyna leczy sie psychiatrycznie, to chyba moge napisac o "chorej psychice"? Ale ok. Milosc nie wybiera. Ludzie maja rozne przypadlosci, ale sa one rownowazone przez np. cudowna osobowosc, cieplo, podejscie do zycia i partnera, itp. Niestety, ona oprocz problemow z glowa ma rowniez paskudny charakter i awanturniczy sposob bycia. Wyniszcza siebie i mnie. I podobnie jak Autorowi, udalo mi sie uciec, ale oczywiscie uczucia nie gasna w tydzien, wiec smutek miesza sie z radoscia.

Gość gość
Osoby, które się nigdzie nie leczą, mogą mieć o wiele bardziej chorą psychikę od tych, którzy nie wstydzą się zgłosić do psychoterapeuty lub psychiatry.

Gość gość
gość dziś U mnie podobnie jak u Autora. Wlasnie sie rozstalismy. Juz od kilku miesiecy wiem, ze ta znajomosc nie miala racji bytu. Mimo to ciagnalem to dalej. Mimo to, tesknie i brakuje mi jej. A z drugiej strony czuje ulge, ze to koniec walki z jej chora psychika i beznadziejnym charakterem. Milosc jest slepa i poplatana :/ xx U mnie dokładnie tak samo. Ta znajomość nie ma racji bytu a mimo to ciągnę to dalej. Mimo to tęsknię i brakuje mi go. Nie potrafię tego zakończyć. Jakieś uzależnienie czy co?

Gość gość
Gosc 18:35 To ja z 00:41 Niekoniecznie uzaleznienie. Moze tak jak w moim przypadku, nie jest Ci latwo w ogole z kims byc. Ja po poprzednim zwiazku bylem sam kilka lat i moj glod ciepla, zainteresowania, ale tez mozliwosci dbania o druga osobe dal znac o sobie. Chyba tak bardzo mi kogos brakowalo, ze ciagnalem toksyczny, wyniszczajacy zwiazek, aby tylko realizowac te potrzeby. Jednak w pewnym momencie zaczelismy sie juz klocic nie raz na tydzien, czy nawet raz na kilka dni, ale co kilka godzin i ten zwiazek stal sie katorga dla nas obojga. A mimo to zeszlo mi sporo czasu zeby sie z tego uwolnic. Bylem jak kamikadze. Bolalo, a ja wciaz szedlem do niej. Uczucia sa pokrecone ;) Na marginesie, nie chodzilo mi o seks, bo nie bylo go od dawna, wiec bylo to czyste uczucie z mojej strony, ale czasem sama milosc to za malo...

Gość gość
Burek jaki seks jak musiałam się innymi zadawała bo tobie od depresji k***** nie stawał j mleko z piersi ci wyciekalo Już nie zaklamuj rzeczywistości

Gość gość
Problemy z.psychiką i paskudny charakter?Jak sie to objawie ?prosze opis.