Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miotełka90

On nie chce założyć ze mną rodziny...doradźcie...

Polecane posty

Gość Miotełka90

Witam czytelniczki. Mam 22lata i o 13lat starszzego faceta,z którym jestem 3 lata. Mieszkamy ponad rok razem. Ja, jak praawie każda kobieta marze w przyszlosci o pieknym ślubie,dzieciach, rodzinoe,wspolnych planach do starosci... ale moj ukochany nie chce o tym slyszec. Kochamy sie bardzo. Nie twierdze ze juz mamy sie zenic,ale za jakies 2,3lata. Piotr juz na samym poczatku mowil ze nigdy sie nie ozeni i nie chcee dzieci bo to obowiazki,wydatki,zmartwienia itd. Jestem jego pjerwsza kobieta,wiec nie jest to spowodowane zawodem milosnym. Dodam ze jest straasznym pesymista. Kiedys napomknelam ze jak nie chce on to innego meza znajde a on na to "taki juz jestem,mowilem odrazu" ...ale ja ludzilam sie ze to sie zmieeni ,bo nikt naa pocztku slubu nie chce.prosze was o pomoc, zostaac z nim i czekac na oswiadczyny czy poprostu czzas sie rozstac??

Gość gość
"taki juz jestem,mowilem odrazu" jakbym swojego męża słyszała. On sam dał ci odpowiedz. Ma 35 lat i ani razu nie zatęsknił za domem i rodziną. I nie zatęskni raczej.

Gość gość
Mial pierwsza dziewczyne w wieku 32 lat???!!!!

Gość gość
Czas się rozstać, bo latka lecą. Twoje marzenia nie idą w parze z jego postanowieniami. Wiedzialas o tym.

Gość gość
Młody już nie jest, więc skoro przez trzy lata nie zmienił zdania, juz go nie zmieni. Wasze plany przyszłościowe się rozmijają, więc jak sobie wyobrażasz dalsze życie w związku z nim?

Gość gość
Prawiczek???? :-))

Gość gość
Napisz lepiej i ciekawiej to provo. 2/10

Gość gość
Ja mysle ze skoro jestes jego pierwsza to on chce jeszcze sie pobawic, moze pare dziewczyn miec a slub moze za 10 lat znam takich niestety