Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość202020

Jest pewna dziewczyna...

Polecane posty

Gość gość202020

... i należy do tych raczej cichych i nieśmiałych. Ale może od początku... Jakiś czas temu przeprowadziła się w moje okolice dziewczyna. Osoba którą poznałem na studiach ale tak naprawdę znaliśmy się tylko z widzenia, czasem przy okazji udało nam się trochę porozmawiać. Ona na co dzień trzymała się z inną grupą osób niż ja. Teraz mieszka w mojej okolicy, wynajęła mieszkanie. Od czasu do czasu spotkamy się na ulicy i wymienimy kilka zdań, czasem jakieś sms-y ale nie wiele... A ja od jakiegoś czasu bardzo poważnie o niej myślę... Podoba mi się zarówno pod względem charakteru jak i fizycznie... Niestety jest raczej osobą nieśmiałą do której trudno dotrzeć... mam na myśli życie prywatne które jest bardzo zagadkowe. Chciałbym jakoś drobnymi krokami wejść bardziej do jej życia ale ostrożnie by jej nie wystraszyć.. Problem w tym że nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, nie chciałbym nieopacznie zrobić kroku wstecz... Sam też nie wiem jak to będzie przez nią odebrane bo w końcu przez tyle lat byliśmy tylko znajomymi ...

Gość gość
A ona jakieś zainteresowanie wyraża/ okazuje ?

Gość gość202020
Trudno powiedzieć, raczej tylko rozmowa ale bardzo fajna zawsze. Nie nudzimy się w swoim towarzystwie, zwykle jest temat do rozmowy.

Gość gość
Ile ma lat?