Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daguluchna

psychiczny problem ??

Polecane posty

Gość daguluchna

hej , jestem Aga i mam 21 lat . Mając lat 20 poznałam swojego obecnego chłopaka i bardzo się kochamy. Generalnie całe życie wychodziłam z założenia, ze chce szanować swoje ciało i jeśli kiedykolwiek się komuś oddam to będzie to ten jedyny. Jest nam ze sobą idealnie jednak ja mam problem.. Z samą sobą.. Moj partner wyznał mi , ze mając 17 lat stracił dziewictwo, potem współzyl jeszcze z 4 dziewczynami. Wiem ze to dziwne ale jest mi po prostu smutno I ciężko zaakceptować bo zawsze pragnęłam by z partnerem odkrywać wszystko razem .. Ja jestem bardzo niedoświadczona gdyż doświadczenie chciałam zdobywać z tym jedynym.. Np i zdobywam.. Ale wiem ze dla niego to wszystko nic nowego .. Kocham go bardzo ale takie myslenie wszystko mi zakłóca :(

Gość gość
im jestem starszy, to doswiadczam, ze ludzie generalnie nie róznia sie tak bardzo od siebie. myśle,że to nie problem bedzie znalezc kogos o podobnym charakterze, ale bez doswiadczen w seksie. jedynie co zostaje to decyzja o rozstaniu. musisz jedynie zmienic troche otoczenie i poznac nowych ludzi, tam gdzie chesz kogos nowego znalezc.