Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek poligamiczny???

Polecane posty

Gość gość

on i ona (wielka miłość) i jego koleżanki, które jej nie lubią i nie chcą być dla niej dobre...Co wy na to?

Gość gość
Zazdroszczą?

Gość gość
kto to wie? ponieważ najbardziej godne uwagi jest to, że on je lubi i szanuje

Gość gość
A jej to zwisa i powiewa

Gość gość
skomplikowane i jak chcesz to rozwiązać?

Gość gość
Jak sie chce atrakcyjnego fantastycznego mezczyzne i ogiera to trzeba sie nim dzielic bo takich nie ma wielu proste

Gość gość
jak chcę to rozwiązać? to samo rozwiązuje...z dnia na dzień jestem obojętniejsza na niego i jego koleżanki. A pewnego razu Bóg nas wszystkich rozdzieli...

Gość gość
chciałabym z nimi ale oni ciągle mnie dyskryminują mają wysokie mniemanie o swoim wyglądzie jak było by to najważniejsze

Gość gość
A jej to nie zwisa ani powiewa...tylko ją to boli a z bólu co ma zrobić, schodzi na bok i cierpi w skrytości...wydaje się mądra czy głupia

Gość gość
zbyt wrażliwa dla niego i zbyt mądra....każdy człowiek tworzy zasłonę dymną w największym cierpieniu...wtedy kiedy ona pragnie jego i tylko jego, pragnie dobrego słowa, miłego gestu, on jej serwuje obrazek - jak to mu się powodzi z koleżankami...więc dziwić się, że ktoś się decyduje na odcięcie a z pozoru wygląda to na obojętność ("zwisanie i powiewanie") a prawda gdzie?

Gość gość
Nie zasługuję na Ciebie w takim razie.

Gość gość
trudna i skomplikowana sytuacja, ponieważ ja jego koleżanek nie jestem w stanie polubić, mogę tylko je tolerować (takie uczucia we mnie powodują) a on je lubi i szanuj****ardziej niż mnie...niektórzy ludzie nie są dla siebie symbiotyczni i nigdy nie będą... i to byłby koniec rozmyślań

Gość gość
to nie chodzi o zasługiwanie, po prostu nikt nie ma na nikogo wyłączności, każdy ma prawo mieć swoich kolegów i swoje koleżanki a jeśli oni są ważniejsi...to cóż oczekiwać? nie wolno nikomu zabierać jego wolności...lepiej zejść z drogi.

Gość gość
chyba, że człowiek z miłości zdecyduje się znoszenie się wzajemne...ale trzeba kochać ponad życie...ponad siebie samego...

Gość gość
A czemu to nie zasługujesz? bo wiedza Cię przerosła...tak to jest, kiedy nie zna się osoby do końca a niby się posiada cały patent na jej postępowanie (już nic nie zaskoczy) a żeby poznać duszę, trzeba podjąć wysiłki duchowe...nigdy sama nie odgradzam ludzi od siebie...

Gość gość
dlatego czasem lepiej jest kochać z daleka albo się odkochać, jeśli to w ogóle możliwe, jeśli ktoś potrafi