Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mówcie że produkty Biedry sa takie same.

Polecane posty

Gość gość
cieszyłam sie jak koło domu wybudowali mi biedronke tak zachwalaną zawsze ze jako tani i dobry sklep. Przez kilka lat wypróbowałam chyba wszystko co tam jest w nadziei, ze jednak znajde cos taniego a zarazem dobrego jakosciowo.Nic ,kompletnie nic mi tam nie odpowiada,a produkty z logo biedronki to juz w ogóle porazka.doslownie wchodze tam jak zabraknie mi soli w kuchni albo podobnej p*****ly,albo cos z normalnej produkcji a nie typowo dla biedronki.Nie wiem czym wy sie zachwycacie.

Gość gość
No nie chcę nic mówić, ale w ubiegłym tygodniu w Biedronce spotkałam Oliwiera Janiaka. Był na zakupach. A on do biednych chyba nie należy i Biedronka mu pasuje. Widać, że to normalny człowiek i woda sodowa mu do głowy nie uderzyła, jak ma to miejsce biedocie, która dostała 500 plus i teraz udaje, że stać ją na luksusowe sklepy.

Gość gość
następna mądra :O widzisz tu jakieś zachwyty? sklep jak sklep, 90% produktów jest identycznych jak gdzie indziej. to wy się podniecacie, zaglądając innym w koszyki i do lodówek :O

Gość gość
hahaha,własnie w mojej osiedlowej Biedronce po wypłacie 500 + sa wielkie kolejki,pytam sie ekspedientki co to dzisiaj takie kolejki do kas, a ona ze zawsze tak jest w dniu wyplat 500+ .Janiak zreszta Piotr nie zaden Olivier to nie wiem czy to autorytet do nasladowania akurat .

Gość gość
Tu nie chodzi o autorytety, ale o racjonalne podejście do życia. Jak są dobre produkty to kupuję, jak mi coś nie odpowiada to nie kupuję i nie udaję księżniczki, której wszystkie produkty z Biedronki śmierdzą.