Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet chce trójkąta w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim facetem jesteśmy juz 5lat razem od 2lat jest troche u nas kiepsko ... Częściej sie klocimy wyzywamy... Ale po jakism czasie sie godzimy. Problem jest tu ze moj facet chce 3lata w loku. Kiedyś zapytal mnie co mysle o tym czy chce. Odpowiedz nie bo kocham ciebie. Ciągle to powtarzalam. A on na podkrecenie zalaozyl konto na portalu..erotycznym... Do tej pory ma tam konto. Marzy o 2 kobiecie w lozku.

Gość gość
To jeśli ty go kochasz to on Ciebie nie jeśli chce trójkącik. I traktuje Cię jako inną kobietę.

Gość gość
W koncu spełni swoje fantazje, niekoniecznie z Tobą.

Gość gość
Powiedz że się zgadzasz, ale tą trzecią osobą musi być facet którego sama sobie wybierzesz :P A tak na serio, coraz częstsze kłótnie, chęć bzyknięcia innej, związek zmierza ku upadkowi i raczej temu już nie zapobiegniesz, bo przestałaś być tą najważniejszą, najpiękniejszą i najwspanialszą.

Gość gość
A potem po wszystkim założy temat na kafe pt. " W trójkącie czuję się jak rogacz" ;) Ja bym się może ugięła, ale tylko jeśli raz byłoby z inną kobietą (dla niego) a raz z innym mężczyzną (dla mnie). Może z moim orgazmem wreszcie by nie było problemu jakby we dwóch się za mnie zabrali :D

Gość gość
14.14- popieram :) to nie powinno działać tylko w jedna stronę

Gość gość
Przy innym to bym sie nawet nie rozebrala chodzbym za to million zl miala dostac

Gość gość
A co, kompleksy masz?

Gość gość
Jestem juz 5-c lat mezatka i maz to nie pierwszy moj facet adoratorow mialam i mam duzo teraz tez mam meza i kochanka.Uwielbiam byc ostro p******a ale nie ogladana, bo nie jestem do sprzedania to tyle w tym temacie

Gość gość
Moj facet(teraz to juz maz) juz dosyc dawno taki temat poruszyl, po mojej odpowiedzi ktora otrzymal na ten temat juz mam spokoj a po drugie jak bylam u siory w UK to trojkat zaliczylam duzo na ten temat z siora rozmawialam i sie zgodzilam siora wszystko zorganizowala, jej facet przyprowadzil kolege obydwa ciemnej cery,troche sie wyploszylam jak sie rozebrali i ich k***sy ujrzalam.Ale mile te chwile wspominam jak z siora rozmawiam, moze jeszcze kiedys do niej na urlop pojade bo jestem jeszcze w takim wieku ze adoratorow mi nie brakuje