Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy modlitwa pomoże mi w znalezieniu dziewczyny która nie wymaga CIACHA

Polecane posty

Gość gość

LUDZIE

Gość gość
Wiara góry przenosi

Gość gość
Jezeli bedziesz sie dlugo o to w modliltwie modlil. Warunek jest jeden musisz wierzyc w sile modlitwy i modlic sie z wiara i pokora i jezeli odrazu to sie nie spelni ,to sie nie zniechecac do modlitwy. Nie ma modlitw nie wysluchanych.Sama modle sie o dobrego meza...

Gość gość
Ps Modlitwa dodaje sily i nadziei, chce dobrego dostac czlowieka bo ciagna do mnie sami lapciuchy dupki i mam juz tego dosyc. Probuje nabrac sily w modlitwie, do zanalezienia odpowiedniej osoby dla mnie.Za chwile ktos mnie skrytykuje ale taka prawda. Ludzie dziela sie na dobrych i zlych a tym swiatem rzadzi szatan...

Gość gość
gość dziś a ja trafiam chorymi wymagania i te która mają zaburzenia narcystyczne chce NORMALNEJ.

Gość gość
gość dziś i czasem trafiam na chamice które traktują mnie bardzo źle

Gość gość
Raczej, tak bo umysł działa w ten sposób, że bardzo lubimy mieć rację i robimy wszystko, żeby tą racje potwierdzić. Więc jeśli wmówisz sobie, poprzez modlitwę, że chcesz dziewczynę, która nie leci na wygląd, to znajdziesz taką. :)

Gość gość
Po pierwsze musisz modlic sie i prosic rano, wieczorem codziennie a po drugie nie szukaj w internecie...

Gość gość
wielu takich było co się modlili, łudzili...a dziś mają po 70 lat i dalej stare byki..

Gość gość
No bo sie zle modlili i nie wierzyli w moc modlitwy!

Gość gość
słabo?! co niedziele na mszy, pacierz 2x dziennie, spowiedz co miesiac! czego jeszcze chcesz?!

Gość gość
w ostatnim czasie opuściłem kościół może coś da jak zacznę znów chodzić i modlić się często?

Gość gość
Nie wystarczy byle jak odklepac pacierz, trzeba wierzyc w to ze to sie spelni a jak ktos tak odpiepszy byle jak pacierz byle zeby byl zmowiony, to co sie dziwic zreszta nie bede tego tlumaczyc zadnemu tlukowi ,bo tluk i tak nie zrozumie. Oprocz pacierza powinno sie odmawiac modlitwe do patrona rodzin, rozaniec...

Gość gość
módlcie się...jak jesteście życiowymi nieudacznikami to święty boże nie pomoże na taki przypadek. sory

Gość gość
Pomoże ,nie pomoże tobie bo jestes niewierzący i niepraktykujący i co tu robisz?

Gość gość
oświecam mohery i tępe dzidy

Gość gość
Jest duzo ludzi zlych takich jak ty, co zle zycza innym by im sie nie powodzilo a mowi sie od zlych ludzi wybaw nas panie i dlatego trzeba sie modlic o dobra ,konkretna ,wartosciowa osobe, bo ludziom latwiej jest dostrzec zlo niz dobro.

Gość gość
Jeszcze jedno zeby znalez taka osobe wartosciowa oprocz modlitwy, trzeba zaczac od siebie ,czyli wymagaj od siebie samego a potem od innych.

Gość gość
kk to samo zło, tam bym nie szukał "dobrych ludzi", oj nie

Gość gość
Znowu Model nudzi na forum. Model, daaaaj se w zyle, ile mozna.