Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przekonana, że stać go na wiele,

Polecane posty

Gość gość

że mógłby się zmienić, dojrzeć do bycia odpowiedzialnym i wiernym mężczyzną z zasadami, takim którego uważam za idealnego. Ale wiem, że nie uważa mnie za kogoś, dla kogo warto to zrobić, więc... Przecież nie skoczę z mostu.

Gość gość
Żaden człowiek nie zmienia się dla drugiego. Zmieniasz się sam/sama dla siebie lub w ogóle. Jako dobra kobieta jesteś warta wszystkiego, co dobre. Jeśli ktoś Ci tego nie chce lub nie może dać, to znajdź osobę, która chce i może, a nie taką, która tylko mogłaby chcieć i móc. Mam nadzieję, że jesteś młodsza ode mnie (26) i jeszcze dojrzejesz. Pozdrawia Cię kobieta rozsądna. :)

Gość gość
Tak, tak dalej to sobie wmawiajcie głupie baby i łudźcie się że facet jest w stanie się dla was zmienić :P

Gość gość
15:10 To on nie jest warty Ciebie, a nie Ty nie jesteś warta jego. Jest to tylko prowokacja, ale można na nią odpisać i taki temat trochę pociągnąć.

Gość gość
Provo na 5 z plusem

Gość gość
Woytku czemu mnie męczysz w takim stopniu jak poyebane koleżanki.. zachowujesz się jak zawistne babole a nie mężczyzna..

Gość I tyle
Mnie np stać na bardzo wiele ale w obecnym świecie i poziomem ludzi nie warto się wysilac (szkoda czasu i energii) a już na pewno poświęcać się dla kobiety... toć to zenada dlatego jestem egoistyczny a reszta przestała mnie cokolwiek interesować, a sex to w burdelu dla rozładowania napiecia

Gość I tyle
Mnie np stać na bardzo wiele ale w obecnym świecie i poziomem ludzi nie warto się wysilac (szkoda czasu i energii) a już na pewno poświęcać się dla kobiety... toć to zenada dlatego jestem egoistyczny a reszta przestała mnie cokolwiek interesować, a sex to w burdelu dla rozładowania napiecia

Gość gość
Obecny świat, poziom ludzi, żenada, a pisze o tym egoista chodzący do burdelu i nie chcący się wysilić dla kobiety (szkoda czasu i energii). Wcale to nie dziwi, że jesteś sam, jak jesteś dokładnie taki sam, jak ten żenujący świat.

Gość gość
Czas nawet Ci po 40 są bardziej niedojrzali niż Ci po 30..i własnie o tych mowa .

Gość gość
16:20 Jedzenia też szukasz w smietnikach, bo teraz wszystko niezdrowe i w ogóle chemia? :)

Gość gość
Każdy egoista wymaga jednostronnej obsługi i adoracji, a jak jej nie dostaje, to nie jest zainteresowany już zupełnie niczyją obecnością. Na poświęcanie się dla drugiego człowieka szkoda czasu, wysiłku i energii. "A co z tego będę mieć", zapyta egoista. "Czy mi się w ogóle opłaca?" Ludzie i seks są dla nich towarami takimi samymi, jak bagietka w sklepie.

Gość I tyle
Jak wlazles między wrony to krakaj jak one a jak nie to rozprawia nas kruki i wrony

Gość gość
To nie wchodź między wrony. Konformizm jest dla ciot.

Gość I tyle
Sek w tym że same się mnożą jak bakterie :(

Gość I tyle
A co do porównania ludzi i sexu z bagietka to się zgodzę :)