Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytrysk podczas snu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 22 lata i jescze nie mialem wytrysku podczas snu tzw zmazow nocnych. Miewam sny erotyczne, ale bez wytrysku. Jaka moze byc tego przyczyna? Kiedys czytalem, ze zmazy nocne oznaczaja dojrzalosc pluciowa . To glupie, ale czy to znaczy, ze jeszcze nie dojrzalem pluciowo?

Gość gość
jak masz miec zmaze skoro walisz co dzień??

Gość gość
Wlasnie nie. Jak mialem dziewczyne to czesto uprawialismy seks wiec sie nie dziwilem,.ale teraz gdy zachowuje abstynencje seksualna od dluzszego czasu. Raz na dwa tygodnie weza podusze co nie znaczy ze nie mam czescie ochoty

Gość gość
moze masz nizsze libido albo Ci hormony szwankują

Gość gość
Jeśli w tym wieku nie masz nakazu ze strony centralnego układu nerwowego do zabawy ptakiem, to znak, że masz niskie libido i w takim wypadku zmazy mogą pojawić się np. po pół roku wstrzemięźliwości... Ja w Twoim wiekuniejednokrotnie, kiedy sobie o tym przypomniałem podczas jazdy rowerem, musiałem zatrzymać się w lesie i zrobić co trzeba, żebym mógł jechać dalej.

Gość gość
gość dziś no nieźle...to już zakrawa o dewiacje

Gość gość
Nie zachowuje abstynencji seksualnej dlatego,ze nie mam ochoty. Moglbym to robic dwa razy dziennie. Wyczytalem, ze powstrzymanie sie od seksu na jakis czas podwyzsza poziom testosteronu i zachowuje sie w organizmie cynk potrzebny do budowania miesni. Gdy uprawialem seks za gnoja nie moglem przybrac na masie bo wraz ze sperma uciekal mi testoseteron i kalorie. Teraz przy abstynencji nie mam problemu z niedowaga. Nie moglem przeskoczyc 65 kg. Teraz jen tyle co zawsze i waze 73 wiem, ze to nie duzo ale dla mnie 8 kg to jest roznica