Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje 2017

Polecane posty

Gość gość

Poleccie Drogie Mamy jakis namiar na pokoj z aneksem kuchennym nad morzem, 3 osobowy. Preferuje mniejsze miejscowosci. Gdansk, Swinoujscie, Kolobrzeg i Miedzyzdroje odpadaja. Bylismy z dzieckiem w Rowach, Ustce i Pobierowie. Chcielibysmy zobaczyc cos innego.

Gość Aron
Polecam www.baltickorona.pl - rewelacyjne miejsce na bardzo wysokim poziomie. Wszystko jest na wypasie :-) Nic nie trzeba ze sobą zabierać -tylko ciuchy i rodzinke:)

Gość gość
Mogę polecić Tobie Rewal. Bardzo mi się tam podoba. Cisza i spokój. Spokojnie na plaży znajdziesz miejsce i dziecko będzie miało gdzie się bawić. Ja byłam dwa razy w Rewalu polecam. Noclegi w Rewalu znajdziesz na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość majkamaj
ja zazwyczaj szukam na bookaparcie, mają sporą bazę nad morzem

Gość gość
A może spa? W mielnie macie unitral, gdzie jest sporo atrakcji dla dzieci ;) zresztą, samo spa jak i hotel naprawdę na poziomie. A jeśli nie, to samo mielno też jest rewelacyjne ;)

Gość gość
spa super! a jakieś fajne bliżej południa polski? no i w spoko cenach?

Gość gość
Polecam miejscowość Jantar bardzo rodzinne miasteczko, spokój i cisza,blisko do morza ale i atrakcji dla dzieci dużo. Ja byłam dwa razy z dwójka moich dzieci i były zachwycone. Jednocześnie miejscowość jest blisko położona Gdańska i Stegny więc można również coś pozwiedzać

Gość kalum cząbers
jak chcesz coś na południu Polski to popatrz na bookaparcie, mają sporą bazę kwater :)

Gość gość
My mamy plan taki bardzo... studencki :D Zresztą, studentami jesteśmy, to możemy :D Podobijamy Polskie morze, w Świnoujściu, ogarnęliśmy sobie tani i bardzo sympatyczny ośrodek (Bryza) i jedźziemy tam w 15 osób na 1,5 tygodnia! :D

Gość Majona4
Ja bym proponowała poszukać chociażby na Bookaparcie albo Bookingu, bo mają duże bazy kwater w różnych cenach. Osobiście wybrałabym Łukęcin :)

Gość gość
Tu będziesz miała u nich głównie zagranice, ale my jesteśmy oczarowani tymi wyjazdami i mogę szczerze polecić www.btmagellan.pl

Gość gość
Mnie mąż zabiera na krotki weekendowy wypad do SPA do hotelu verde montana i już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że w końcu odpocznę i porządnie się zrelaksuje, bo tego mi potrzeba.

Gość KasiaBudziak
Zdecydowanie Chorwacja, byłam tam w zeszłym roku tylko że pod koniec sierpnia. Przyroda była już mocno wypalona słońcem, dlatego teraz postanowiłam że w tym roku pojadę w lipcu. W zeszłym roku wakacje w miasteczku Porec a teraz chcemy poznać jak się mieszka na wyspie. Wszystko wskazuje na to że będzie to Hvar - http://www.chorwacja24.info/hvar piękna duża wyspa na południu chorwacji w regionie Dalmacji. Już nie mogę się doczekać. Właśnie sprawdzam połączenia promowe na Hvar. pozdrawiam

Gość gość
Jeżeli spa i morze, to chyba Unitral byłby super. Raz u nich byłam - naprawdę super. Ogólnie spa jako pomysł na wakacje jest super, moim zdaniem. Jedyny problem, również moim zdaniem, to namówienie męża :D

Gość gabba55
Zgadzam się, taki wakacyjny wyjazd do spa potrafi naładować baterie nawet na kilka dobrych tygodni :D Widzę, że już się rozglądałyście za różnymi hotelami ze spa. Ja tez trochę patrzyłam i najlepsza wydaje mi się oferta Grand Lubicza w Ustce. Super to wszystko tam wygląda i jest duzy wybór zabiegów. Z resztą zobaczcie sobie na stronie: http://www.grandlubicz.pl/

Gość gość
Bryza w Świnoujściu jest świetna! W sensie - jak na niski budżet! Ale złęgo słowa nie powiem, pokoje fajne, nawet TV było, internet był, zwierzaki akceptowali. I ceny - to najważniejsze - nie skłamię jesli powiem, ze niczego tańszego chyba wtedy nie znaleźliśmy

Gość trixtie
Ja skorzystałam z tej propozycji i zarezerwowałam sobie kwaterę na bookaparcie w Łukęcinie :)

Gość gość
Polecam wyjazd do trójmiasta, co roku jeździmy ze znajomymi i rewelacyjnie spędzamy czas. W ubiegłym roku mieliśmy okazje skorzystać z wynajmu jachtu firmy Sunsail co okazało się mega przygodą!

Gość gość
Tu się zgodzę, bryza jest bardzo ok. Ogólnie chyba miejsce dosć znane jesli chodzi o jakość na spoko poziomie przy niskich cenach. Przynajmniej sporo osób, moich znajomych, ich kojarzy. tak czy inaczej - naprawdę jest ok, pod pokoi po łazienki po np. śniadania

Gość chonoratka44
Polecam wybrać coś z bookingu, naprawdę spory wybór, właściwie wszędzie. Ja w ubiegłym roku byłam w Sopocie. Co prawda trochę drogo, ale warto. A jak brakuje pieniędzy, to zawsze można wziąć kilka stówek w kredytach chwilówkach i po problemie. To żadne obciążenie.

Gość gość
Pomimo faktu, że planowałam jechać w końcu za granicę to jednak z uwagi, że będziemy mieli wesele w tym roku to wybieramy się jedynie w góry na weekend oraz na kilka dni po małopolsce, a skończymy wycieczkę w Krakowie by dokończyć zwiedzanie. Pragniemy ulokować się w apartamencie http://www.apartmentcracow.com/pl/ w bardzo klimatycznej kamieniczce niedaleko centrum miasta.

Gość vvversace
Proponuję poszukać jakichś kwater prywatnych na Bookaparcie albo Bookingu;)

Gość gość
My jedziemy we wrześniu o Meksyku, ale mamy też zamiar pojeździć po Posce. Na przykład na lipiec mamy zaplanowany pobyt w Mielnie, w hotelu Unitral http://www.unitral.pl/ i na pewno będzie super :)

Gość gość
Polecam www.redotravel.pl byliśmy w zeszłym roku właśnie z ich oferty, polecam serdecznie, naprawdę mile się zaskoczyliśmy:)

Gość BarbórkazPruszkowa
Ja swoje dzieciaki już drugi raz wysyłam na sportowe półkolonie do warszawy. Z tego co pamiętam to organizowane są one przez Sporteum na Białołęce. W zeszłym roku jak Aśka i Tola wróciły to tylko słuchałam od jednej i drugiej jak to jest duży teren zielony, jak to są świetni trenerzy i że jedzenie pyszne. Co dla mnie mega fajne to to, że codziennie są warsztaty z języka angielskiego, a tego języka nigdy za wiele:)

Gość gość
Ja w Wakacje wyjeżdżam z narzeczonym na romantyczny weekend do milcza. Będziemy nocować w http://www.hotel-libero.pl/ . Wygląda super, nie mogę się doczekać.

Gość gość
Ja wybieram się z rodzinką w góry, prawdopodobnie będziemy nocować w http://hotelikoranski.pl . Hotel wygląda bardzo ładnie, jestem pewna, że wyjazd nam się uda.

Gość gość
Ja wybieram się z mężem na romantyczny wyjazd. :) za jakieś 2 tygodnie. A później zobaczymy. Póki co wynajął pokój w http://hetman-luszczow.pl/, jestem pewna, że będzie super.

Gość babxetta
My dopiero we wrześniu się wakacjujemy :D Lecimy do Portugalii na tydzień, organizowaliśmy sobie urlop sami. Udało się nam ogarnąć loty w dobrych cenach i całkiem fajne noclegi poprzez Bookapart.