Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy się spotkamy Piękna ?

Polecane posty

Gość gość
21:57 Niezupełnie jak dzieci, ale można zaczepić również i o ten temat. Bardzo podobne poniżanie spotyka je ze strony pedofili, należy mieć tego świadomość.

Gość gość
Ja nie bronię autora i też czytałam te wpisy. Ale mam cie dość. Nie lubię, kiedy ludzie sobie grożą kodeksami. Zostawmy tę sprawę. Bo domniemana autorka powinna zadecydować a nie ty.

Gość gość Beautyfulku
21.56 Dokładnie,odpowiedzą mi za to!!!

Gość gość
22:00 Jesteś autorem, że chcesz zostawić tę sprawę i piszesz o domniemanej autorce? Płcie Ci się znowu mylą? Kodeksy są po to, by ich przestrzegać. Ich celem jest zapewnienie cywilom bezpieczeństwa.

Gość gość Beautyfulku
22.00Jakich kuzwa pedofili??ty sie pedofil powinieneś nazywać..chory stroż prawa sie znalzł.!

Gość gość
jednym słowem autorze zostałeś rozszyfrowany.

Gość gość
Jeszcze raz zostanę oskarżona o bycie autorem, to sytuacja mnie zmusi do obrony przed kłamliwym oskarżeniem.

Gość gość
Jeszcze tylko raz i sprawę zgłaszam JA!

Gość gość
Moja cierpliwość właśnie się skończyła.

Gość gość
22:03 Jesteś na forum, na którym pojawiały się wpisy pedofilskie, więc nie neguj cudzych uwag w tym zakresie, tylko ich wysłuchaj (przeczytaj). Nie zostało napisane, że autor tematu jest pedofilem, ale może nim być i należy o tym pamiętać. Wszystkie tego typu tematy śmierdzą każdemu odpowiedzialnemu, dorosłemu, myślącemu człowiekowi.

Gość gość
Odnoszę wrażenie, że te wszystkie tematy podobne do tego mają na celu manipulowanie jakąś kobietą. Sądzę, że autor został odrzucony ale jego pole popisu jest bardzo małe i stąd ucieczka w kafeterie i takie tematy.

Gość gość
No jasne, że tak. Jakiś problem miłośny, zakazany, pełen konwenansu może, może...

Gość gość
22:05 Pozwoliłabyś swojej nastolatce spotkać się z autorem takiego tematu? Takim nie wiadomo kim, kto poniża inną osobę lub osoby jako gość, ale chce się spotkać? Wiesz, jaka przemoc spotyka takie osoby? Żyjesz w ogóle w tym świecie czy w jakiejś baśniowej krainie pluszaków-przytulaków, w której każdy ma dobre zamiary i nikogo nie spotyka nic złego?

Gość gość
Nie, moje moje dziecko nie ma kontaktu z Internetem. A ci co sobie pisali, wiedzą o sobie. I na tym byłby koniec tej "dyskusji".

Gość gość
Dziewczyny a teraz wyobraźcie sobie,że taki autor rozkochał w sobie jakąś dziewczynę. To, że dostał kosza to raczej pewne, inaczej klikałby sobie z nią słodko na jakimś komunikatorze. Jeśli istniała dziewczyna której zawrócił w głowie taki manipulant, to bardzo jej współczuję.

Gość gość
22:05 Jak to jest jakiś Twój znajomy lub członek rodziny, to się zarejestrujcie i piszcie pod pseudonimami. Autor zachowuje się w sposób przywodzący na myśl najgorsze przypuszczenia i może zostać odpowiednio do swojego zachowania potraktowany w celu rozwiania wątpliwości.

Gość gość
22:16 Skąd wiesz, że ci, co "sobie pisali", wiedzą o sobie? Wiedzieć o sobie może tylko ktoś, kto na publicznym forum pisze sam ze sobą, lub ktoś, kto jednocześnie pisze z tą osobą na innym komunikatorze. Czy Ty sobie w ogóle zdajesz sobie sprawę, jak śmiesznie to brzmi? Dlaczego kończysz dyskusję, skoro właśnie twierdzisz, że to nie Twój temat? Mam podstawy, by twierdzić, że kłamiesz.

Gość gość
22:19 dziwisz sie, że go olała?

Gość gość
22:23 Odwal się w końcu ode mnie. A autorem niech się zajmą inni. A więc odważyłeś się jednak. Dobrze.

Gość gość
Śmiem twierdzić, że ta nawiedzona to autor tematu. Dziwnym zbiegiem okoliczności pojawia się w większości takich tematów i zawsze pisze na korzyść autora, zawsze go kocha :) albo dla zbicia z tropu straszy sądem,doprawdy dziwne.

Gość gość
Jeśli ktoś narusza wasze dobra osobiste, zgłaszajcie to prawnikom. Czy to mąż, czy to narzeczony, czy to chłopak, czy to znajomy. Jeśli matki ich nie wychowały, powinno ich wychowywać całe społeczeństwo.

Gość gość
No tak, rzeczywiście takie bzdety jak powyżej może wymyślić tylko nawiedzona, zazdrosna baba. Faceci jednak są bardziej prostolinijni.

Gość gość
a dokładnie ta z 22:37

Gość gość
Autorzy (lub autor) postów o nawiedzonej są (jest) dowodem na wartość i rzeczowość przytoczonych argumentów. Zrzucana jest teraz prędko wina na jakąś nawiedzoną. Na tym forum nawiedzeni mogą być tylko faceci-manipulanci, którzy tworzą kolejne wirtualne postacie, by dowieść prawdziwości swoich fałszywych sądów.

Gość gość
22:37 to tylko wirtualna postać utworzona na potrzebę zrzucenia winy przez 22:41.

Gość gość
Ha, ha, ha, ha bardzo śmieszne jakieś urojone hipotezy jeszcze wyprodukowałeś? chętne bym poczytała, ale już idę spać. Dobranoc.

Gość gość Beautyfulku
Jeszcze raz usłyszam że wrabiacie autora w pedofilię,to nie ręczę za siebie!!!!Ważne że ja wiem kim jest autor i On wie kim jestem ja!!!Wyjazd z temstu i odszczekać te oszczerstwa bo jak nie to widzimy sie w sądzie!!

Gość gość Beautyfulku
Jeszcze raz usłyszę że wrabiacie autora w pedofilię,to nie ręczę za siebie!!!!Ważne że ja wiem kim jest autor i On wie kim jestem ja!!!Wyjazd z temstu i odszczekać te oszczerstwa bo jak nie to widzimy sie w sądzie!!Manipulacje to wasza profesja!!

Gość gość
Nikt autora nie wrabia w żadną pedofilię. Jeżeli nie wiesz, czym jest wrobienie w coś kogoś w sensie prawnym, to się najpierw tego dowiedz, a potem wypowiadaj. Zwrócono uwagę na jego dziwne zachowanie, a Ty przestań krzyczeć. Nie jesteś jedyną dziewczyną w tym temacie, która twierdzi, że temat był skierowany właśnie do niej. Może być kilka przyczyn Twojego zachowania, a uwagę o oszczerstwach możesz zachować dla siebie. Manipulacje nie są profesją ludzi, którzy uważnie przyglądają się cudzym krzykom i manipulacjom, tylko właśnie krzykaczy i manipulantów.