Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

Jak jej powiedzieć, że mi zależy

Polecane posty

Gość gość88

Witam Mam koleżankę, od 2.5 roku chodzimy do tej samej klasy liceum, od ponad roku bardzo dobrze się dogadujemy. Piszemy ze sobą prawie codziennie, na różne tematy, nie tylko szkoła. Wiem, że zawsze mogę na niej polegać i ona na mnie też. Często mówię jej, że ładnie wygląda, że jest sumienna, etc. Co zauważyłem jest stosukowo nieśmiała, nie zaczepia innych, nie wygłupia się publicznie jak niektóre dziewczyny z mojego otoczenia, co koresponduje z moimi cechami. Pytanie jak powiedzieć jej że jest dla mnie kimś więcej niż tylko koleżanką, że mi się podoba i mi zależy? (Nie mam dużego doświadczenia, przez co również śmiałości, bo nie miałem nigdy bliższych koleżanek, poprostu w moim otoczeniu było pełno idiotów, teraz się to zmieniło a ona jest wyjatkowa) Dziękuję

Gość gość
Nie musisz jej tego mówić wprost, możesz jej to okazać. Zaproś ją gdzieś, np. do kina, ewentualnie spacer. Podczas tego spotkania obejmuj ją, weź za rękę. Na koniec spotkania możesz spróbować ją pocałować. Najlepiej, gdybyś zaprosił ją osobiście, ale jeśli nie starczy Ci odwagi to zaproś ją podczas Waszego pisania, choćby pod pretekstem ciekawego filmu w kinie, na który nie masz ochoty iść sam lub ładnej pogody i szkoda by było siedzieć w domu :)

Gość gość88
Dziękuje za radę :) Mile widzane również inne pomysły.