Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót męża

Polecane posty

Gość gość

10 lat temu maz wyszedł z domu na chwile do sklepu nie zakluczyl drzwi. Zawsze O to były kłótnie.Wrócił po około godzinie.Co zastał w domu zgwałcona córkę ja byłam w pracy.Wróciliśmy do Polski mąż został. Córka po 2 latach popełniła samobójstwo.Wiem że wrócił do Polski teraz , a ja nadal chce się na nim zemścić nie panuje nad tym

Gość gość
Przytulam. Pomodle się za Ciebie.

Gość gość
I co ci to da kobieto? Odwroci bieg wydarzen? Zacznij zyc ...

Gość gość
w domu zgwałcona, litości co się z tymi ludźmi dzieje

Gość gość
taaa zgwalcona, pewnie sama zaprosila kogos i c****o nadstawila hehe

Gość gość
Chce żeby cierpiał tak jak ona i ja

Gość gość
Obwinianie męża jest tylko egoistyczna próba zmniejszenia swojego bólu. Bo nie zakluczyl drzwi? Myślisz ze on o tym nie myśli w każdej sekundzie swojego życia? Ze nie żałuje? Równie sensowne byłoby gdyby on winie Ciebie za to ze jej nie dopilnowalas po tych 2 latach, moze nie zadbalas o psychologa? Za mało wiemy o sytuacji. Wiem tylko jedno...niektóre rzeczy się po prostu dzieją i trzeba żyć dalej. Myślę, że cała Twoja nienawisc do męża to tak naprawdę Twoja nienawiść do samej siebie :(

Gość gość
Po to wróciłam żeby zapomniała.Nie pracował am.Był psycholog psychiatra terapia znalazłam ja w pokoju żyje tylko chęcią zemsty

Gość gość
Zemsta zaslepia. Wiesz, że nic nie może skrzywdzić dziewczyny tak jak brak ojca? Nie dość, że doświadczyła czegoś strasznego to jeszcze straciła jedyny model dobrego mężczyzny. Nie można nie zauważyć, że ktoś ma myśli samobójcze..wiem o czym mówię. Pomyślałas co by było gdybyś Ty wtedy zapomniała zamknąć drzwi? Każdemu się zdarzy wiesz o tym. Myślisz, że chciał skrzywdzić wasza córkę? Myślisz, że jej nie kocha? Nie tęskni? Czego od niego oczekujesz? Ze się zabije?

Gość gość
No i skąd pewność, że zabiła się z powodu gwałtu a nie poczucia winy, że przez nią rozpadła się rodzina? Zrzucilas na nią więcej niż myślisz.

Gość gość
Spotkaj się z mężem..pogodz..idź na terapię i zacznij żyć.