Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożesz?

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję kobiety, która wprowadzi mnie w świat seksu. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby Pani była w przedziale 30-40lat, gdyż odkąd pamiętam podobały mi się dojrzałe kobiety. Oczywiście młodszych też nie dyskwalifikuję. Woj. Świętokrzyskie. O mnie: niebieskooki brunet, szczupła budowa ciała, 176 cm wzrostu

Gość gość
Zwal se konika

Gość gość
Wiesz..ja jak nie mam nic do powiedzenia to siedzę cicho. I co osiągnąłeś tym komentarzem? Pokazałeś, że jesteś zabawny? W każdym razie jeśli ci to pomogło i podreperowałeś swoje(kiepskie) ego..gratuluję - dodaj jeszcze jeden komentarz w takim stylu to może sam dojdziesz. Tylko nie zachlap klawiatury.

Gość gość
do agencji wypiertalaj ale tam musisz zaplacic, goownozjadzie.

Gość gość
c***y

Gość gość
Najpierw naucz się czytać że zrozumieniem, żeby potem dawać swoje cudowne "rady". A jeśli myślisz, że chamskimi komentarzami coś osiągniesz to się mylisz. Po autorze posta pewnie i tak spłynie to jak woda, skoro nawet nie komentuje twoich wypocin. Ale przynajmniej siebie dowartościowujesz, że jesteś zajefajny, bo pocisnąłeś komuś kogo nie widzisz. Cóż..kozak w necie, p***a w świecie. Tyle w temacie. Przy okazji: co to za słowo "wypiertalaj" Jakiś nowy wymiar języka polskiego?