Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwolelibyscie swojej córce??

Polecane posty

Gość gość

Moja córka w tym roku kończy 18lat. Jeździ na imprezy od czasu do czasu i mam do niej w tych sprawach zaufanie. Nigdy sie nie uchlała, zarzygala jak niektóre jej rowiesniczki... zawsze wraca o ustalonej porze, pisze mi jak jedzie do.domu, odzywa sie w trakcie imprezy tzw. Melduje sie. Za 2tygodnie chce jechac ze swoim chlopakiem (znam go od małego a z jego mama pracuje), lubie go, jest dobrym chlopakiem. Chce jechać tez ze znajomymi o ktorych tez mi opowiadała duzo na 18stke. Problem w tym ze ta dziewczyna mieszka 100km stad, w sasiednim województwie... nie wiem czy jej pozwolić..

Gość gość
myślę sobie , że ona boi się , że będzie przy stosunku z tym chłopakiem tak krzyczeć i temu aż 100 km bym tego jej krzyku nie słyszała. boję się...

Gość gość123_
Ojcem nie jestem ale z drugiej strony jaka różnica między imprezą w centrum miasta a w innym?

Gość gość
Niech jedzie. Ja bym pozwolił. I odpuść sobie to "meldowanie się". Jest dorosła.

Gość gość
trudno mi się z tym pogodzić , że straci dziewictwo przed ślubem. nie tak ją wychowywałam. zawsze jej tłumaczyłam , że szmata , która nie trzyma cnoty do ślubu

Gość gość
Do centrum miasta mamy z 8km. Mieszkamy na Śląsku a dziewczyna na Małopolsce.. 18stke robi w domu.

Gość gość
powiedz córce żeby zachowała dziewictwo do ślubu nigdy tego nie robiła przed bo zniszczy sobie życie!

Gość gość
To jej sprawa co robi ze swoim dziewictwem. Jest dorosła.

Gość gość123_
Nie popadajcie w paranoje. 18tka to nie dorosłość a pełnoletność. Jeśli jest z chłopakiem rok to myślę że dziewictwo się skończyło, ale to dalej impreza...co ma się stać to się stanie... Porozmawiaj z nią otwarcie, jesteś matką!

Gość gość
Nie wiem co za troll sie podpina pode mnie ale to nie ja napisalam komentarz o tym, zeby trzymala dziewictwo do slubu :) Moze twoje dziecko sie szmaci po kątach :) Boje sie ja puścić bo ta dziewczyna to koleżanka jej chłopaka, sama jej nie znam.

Gość gość
wiem , że jeszcze jest dziewicą sprawdzałam to moim wibratorem

Gość gość
gość dziś powinna zachować dziewictwo jest w tym wieku jeszcze dzieckiem

Gość gość
Nie chodzi o jej dziewictwo chodzi o jej bezpieczeństwo. Zawsze jeździła do centrum miasta do klubów ale jak wyskoczyla, ze ona mieszka niedaleko Krakowa...

Gość gość
ja bym nie puścił chyba nie chcesz żebyś była babcią?

Gość gość
Ludzie, nie chodzi o jej dziewictwo. Wiem, ze sie kochają ale jeżeli miałaby to zrobić to by powiedziała, naprawdę mam z nia bardzo dobry kontakt. Chodzi o to, ze boje sie ja puścić. Wiem, ze beda jechali autem. Boje sie ze jakis wypadek bedzie np...

Gość gość
dla bezpieczeństwa niech zostanie w domu tak samo ma nie włóczyć się po klubach nie wiadomo co jej nie strzeli do głowy.

Gość gość
gość dziś jeśli będzie chciała to powiedz jej żeby zachowała dziewictwo do ślubu. Dobry ojciec 2 dzieci

Gość gość
Bez przesady, skoro nie pije do zgonu, jest odpowiedzialna i rozsądna to czemu ma nie jeździć na imprezę?

Gość gość
Niech jedzie, za chwilę będzie pełnoletnia, ja w wieku 16 lat jezdziłam sama na wakacje i nic złego się nie działo.

Gość gość
tu jest dziewczyna na kafeterii w podobnym wieku nie włóczy się po klubach, uczy się, wraca zawsze wcześno do domu

Gość gość
gość dziś nie wiesz co może się stać ile jest w takich klubach napalonych mężczyzn to się w głowie nie mieści nie radzę w tak młodym wieku puszczać córki na imprezy.

Gość gość
Ja jeździłam ze Śląska do Małopolski na każdy weekend, do znajomych, jak miałam 16 lat. Sama. Busem. Nie panikuj, wypadek może mieć też pod domem. Co to jest 100 km? Godzina jazdy.

Gość gość
Tak, wiem ze jest pelno takich pedofili. Ale moja corka nie ubiera sie w jakies miniowy i szpile ;) zawsze ma przy sobie gaz pieprzowy no i na kazda impreze jeździ z chlopakiem, odwozi ja pod sam dom.

Gość gość
ja bym nie puścił córki nie wiadomo co może się stać to jeszcze dziecko w tym wieku.

Gość gość
gość dziś i co z tego przecież jest za młoda na takie imprezy a temu chłopakowi to bym nie wierzył bo pewnie ma niecne uczynki. Ojciec 2 dzieci

Gość gość
Wszystkich młodych traktujecie jak zło konieczne :p

Gość gość
w tym wieku dziewczyny często się puszczają nie wiadomo co twojej córce strzeli do głowy ja bym prześwietlił wszystkich.

Gość gość
Niech jedzie :)