Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham żony starą twarz, kocham jej czarny płaszcz

Polecane posty

Gość gość

Kocham ja rano, kocham wieczorem, Kocham kiedy wzdycham do innej przed telewizorem Kocham w południe i kocham w szopie Kocham na sofie i kocham na urlopie Kocham ach kocham, ma miłośc potężna Jest dla mnie kims wielkim, jest dla mnie jak księżna lecz siedząc w kąciku krwawię w środku Chciałbym do innej móc powiedzieć Kotku I kocham się w żonie, w jej starym ciele Ale tak coś mnie ciągnie by mieć jeszcze wiele By spróbowac odmiany i tak po prostu wypalić do innej o zbliżeniu prosto z mostu I kocham tak kocham żonę szalenie Kocham najmocniej na swiecie jak kochaja jelenie

Gość gość
Ja pierd .. spadaj na szczaw

Gość gość
kryzys wieku starczego biedny pięćdziesięciolatku?

Gość gość
wiemy

Gość gość
Kocham tak bardzo wspaniała zone, nigdy sie nie rozwiodę Ona osładza mnie codziennie miodem Pragne sie z nia zestarzec jak z przyjacielem lecz pragne innych kobiet i pragnę tego wiele Cóz, nawet tort przestaje smakować Zaczynam inne adorowac lecz zone kocham i kocham czule i nie przestane Do snu ja utule

Gość gość
ją powinieneś nauczyć pisać takie fiszki od razu by ci się polepszyło

Gość gość
Kocham, ach kocham zone, jest wspaniala Koledzy mi zazdroscili , wszystkim sie podobała I nie wiem doprawdy nie wiem dlaczemu Wciaz szukam i szukam sobie sam problemu I chcialbymbyc wierny i chyba nie umiem Juz calkiem pomieszalo mi sie w rozumie i chodze skwaszony i tesknie do zony

Gość gość
: D dobre , ja ci powiem co ci jest . Jestes nienormalny . Reszte przemilcze ... nie chce jej obrazac

Gość gość
A ilu miala przed toba ? : p

Gość gość
To zapytaj jeszcze o M ...Powiedz jej co czujesz , nie musisz sie tu dzielic haha . Troche dziwne pisac tutaj skoto tak ja kochasz buhha . Pozamiatane :D

Gość gość
Kocham zone i woze ja wszedzie, lubie byc jej szoferem od rana do wieczora, wynagradzam jej wszystko i chce z nia byc bardzo blisko, ale kiedy zmrok zapada włacza mi sie lover-lemioniada mam ochote poskakac gdzies solo z piekna laska, powozic sie z inna i poszastac kaska. ;)

Gość gość
cieszymy się z twego szczęścia małżeńskiego i z twych dwulicowych zapędów ale już nas to nie interesuje jaki będzie ciąg dalszy

Gość gość
Odesle piekna pania, zostane z piekna zona, bede kochal zone do grobowej klozetwej deski.

Gość gość
Haha ubaw po pachy :D Piekna Pani juz spotkala pieknego Pana . Nie martw sie .

Gość gość
Dobre ze mnie zioło nie? Piekna pani juz przyjmuje wielu innych panów.