Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złośliwy, egoistyczny facet?! Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z R. od pół roku. Poznalismy się za granicą, pracowalismy razem. I tak zeby było taniej, zdecydowaliśmy się razem zamieszkać. W kilka dni przed moimi urodzinami, posprzeczalismy się, zle sie zachowal, wypomnialam mu to, obrazil się na mnie i wyjechał na 2 tyg do rodziny. Zostawil mnie samą w urodziny , wysłał mi jedynie we wiadomości : sto lat po czym zaczął wspominać iż to moja wina, że pojechał. I najlepiej żebyśmy się rozstali. Zawsze tak robi gdy sie posprzeczamy, grozi rozstaniem. W kwietniu natomiast będzie obchodziła swoje 31 urodziny i stwierdził, że chce pojechać za granicę, w tym dniu i pozwiedzać. Gdy odpowiedziałam mu, że przykro mi, że moje urodziny spędzałam sama, że sądziłam, iż on sam nie celebruje w jakiś szczególny sposób tego dnia, to wielce się obraził i wykrzyczal, że w takim wypadku nie jedziemy nigdzie. ( oczywiście za siebie musiałabym płacić sama )

Gość gość
Problem jest taki, że już pytałam w pracy o urlop. A 2 czy to normalne by dorosły człowiek tak się zachowywał? Był aż tak egoistyczny i wredny?

Gość gość
Nie, to nie jest normalne. Facet jest dziwny i pewnie się już nie zmieni.