Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dotykanie brzucha w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jak reagujecie na chęć dotknięcia, pogłaskania brzucha w ciąży przez inne osoby ? Np. przez rodziców, teściów, dalszą rodzinę lub znajomych ? Czy nie denerwuje was to, że np. na spotkaniu rodzinnym jakaś ciotka podczas rozmowy dotyka brzuch itp. ? A może nie pozwalacie lub same zachęcacie do tego ? ;-)

yoł! taki film mi sie przypomniał nie pamietam tytułu ale tam podczas sexu z kobietą w ciązy gość sie zastanawiał czy dziecko widzi penisa jak on go tam ten tego w tą kobietę ps film gówniany

Gość gość
Raz taką osobę spotkałam, daleka kuzynka. Pchała mi się z łapami bez pytania, trzepnęłam po tych łapach i się skończyło. Resztę rodziny i znajomych mam normalnych.

Gość gość
Może sprawia wrażenie antypatycznej ale nikt mnie nie dotyka poza mężem, nie wyobrażam sobie tego, poza tym po co?

Gość gość
Niektórzy robią to z ciekawości, inni twierdzą, że przynosi to szczęście. Nie rozumiem tylko, dlaczego większość nawet nie zapyta, czy może ?

Gość gość
up

Gość gość
Też tego nie rozumiem. Po co niby to robią? Moja mama lubi macać każdą napotkaną ciężarną, i jeszcze jej się wydaje, że te ciężarne to lubią, że tylko czekają aż moja mama położy łapska na ich brzuchu. Ja ją raz wyprowadziłam z błędu i mnie już nie "maca", ale inne jak najbardziej. Przed ciążą mnie nie przytulała, a w ciąży nagle się pcha z łapami. A poszła...