Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jest jak samochód ...

Polecane posty

Gość gość
Głupia jest każda, która godzi się na bycie partnerką jakiegoś zakompleksionego pacana z podwójnymi standardami. Powinno to przebiegać inaczej: Zakochała się, poznała go i jego złote myśli, odeszła, odkochała się.

Gość gość
Haze dziś To zależy od kobiety. Mało kto kupi Tico po 4 właścicielu, ale Ferrari to i po 10 znajdzie wielu chętnych smiech.gif Zgłoś Ferrari jest tylko frajda na weekendy, nikt nie jeździ tym na codzień, to tylko zabawka.

jak można porównywać samochody do kobiet trochę szacunku do tych kup metalu kobiety to porównywać można do np gówna chociaż nie bo nawet gówno jest użyteczne a baby to ni chuja

Gość gość
To ja gość dziś ten z 2 długimi wypowiedziami.Autora widzę brak,no cóż.W każdym razie to jest obsesja,bo wyobraźcie sobie po co ta kobieta dajmy ma na imię pani X.Więc Pani X ma 22 lata,jeszcze niedawno była nastolatką i jest dziewicą.Jest z chłopakiem 2 lata i on rząda dziecka.Pani X chyba nie po to dostała życie żeby już na starcie rodzić dziecko?Więc po co Pani X ma życie.Dobra są po ślubie i 1 seksie jest dobrze.Nagle jej facet po roku zaczyna ją zdradzać a ona,głupia mu wybacza.I tak dalej,tak jest no cóż nawet najpiękniejsza,najseksowniejsza diablica dziewica święta nie pokalana zostanie zdradzona.Znam to z autopsji także nie warto się kierować dziewictwem ale nie powinno się też puszczać byle jak i gdzie a jeśli komuś się zdarzy to kilka razy polecam zimny prysznic i włączenie głowy bo nie tylko zabawa jak i zakładanie rodziny jest najważniejsze w życiu.

Gość gość
gość dziś Gdzie są tak myslacy faceci jak ty?

Gość gość
Gość 1:22 Sam tego nie wiem,ale wiem że mam dziś wolne także tu posiedzę jeszcze i na ten temat samochodów się wypowiem.

Gość Sonia Blade
"Dlaczego jakiś koniobijca ma mnie lub innych ludzi w depreche wprowadzać takimi cytatami?" Mnie nie rusza, olewam. "bo nawet g****o jest użyteczne a baby to ni ch*ja " To dlatego tak się zlatujecie sektami i lepicie do kobiet? Jesteśmy nieużyteczne, bo nas rozpuściliście, podziękuj bratom samcom. :)

Gość gość
01:22 Wszędzie. Zakompleksieni seksiści i hipokryci tacy, jak autor, są w mniejszości. Rzucają się w oczy, bo głośno krzyczą. Większość jest normalna, zdrowa psychicznie, inteligentna i przewiduje takie same standardy dla obu płci.

Gość gość
Sonia Blade dziś A czy ja coś złego napisałem?Chyba dobrze gadam,tak?

Gość Sonia Blade
*setkami. ale tak a propos sekt to zakładacie jakieś sekty PUA zamiast machnąć na to "g****o" rękę. :)

Gość gość
Co to są,te sekty PUA?

wracając do pań to też macie sporo na sumieniu kto k***a dał adamowi jabłko?

Gość gość
Powiedz mi co to,bo ja jednak zaraz stąd idę.

Gość gość_ówa
Kobieta jest jak silnik w samochodzie. Jak po pewnym czasie nie założysz odpowiednich pierścieni, zmieni tłok :-D

Gość gość
Sonia poszła.Mam nadzieję że moje wypowiedzi dadzą wam kobiety i mężczyzni go głowy.Moje to te o tym że każdy ma prawo robić co chce,a dokładniej : gość dziś ,gość dziś ,gość dziś ,gość dziś ,gość dziś akurat Sonia w tym samym czasie napisała,gość dziś ,gość dziś to moje wypowiedzi.Ja tu wrócę niebawem.