Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez zabezpieczen? Coś wam powiem.

Polecane posty

Gość gość

Witam ogólnie chciałem się wypowiedzieć na temat seksu bez jakiejkolwiek metody antykoncepcjyjnej. Smieszy mnie to co ludzie wypisują albo lekarze którzy straszą ze to jest nie możliwe żeby nie wpaść. Cóż wprowadzają ludzi w błąd.. otóż moi rodzice kochali się ze sobą 20 lat bez żadnej antykoncepcji i urodziłem się tylko ja zaplanowanie. Nie mieli żadnej wpadki ani nic można ? Jasne ze można. Ja ze swoją oatenerka wspolzyje od dwóch lat i nic. Ona sie czasami boi wiadomo ale akceptuje to. Nic nie jest lepszego niż seks bez żadnego "ciała obcego " jest jedna prosta metoda. Trzeźwy umysł podczas seksu i wyjąć penisa jak się powoli odczuwa dochodzenie nie wyleci wtedy nawet ani jedna kropla spermy z cewki moczowej wiadomo jak sir wyjmie sekundę przed wytryskiem to można wpaść :) chyba że ktoś nie panuje nad swoim dojściem to wtedy musi odpuścić sobie taki seks. Pozdrawiam :)

Gość gość
głupi jesteś

Gość gość
Moja przyjaciółka stosowala z mezem ta antykoncepcje i dupa. Wpadli

Gość gość
Może jesteś bez płodny? A twoi rodzice uprawiali seks tylko, żeby ciebie spłodzić. Ile ta twoja dziewczynka ma lat, że taka naiwna i się godzi na wszystko? Iloraz inteligencji ma 80? Ciebie nie obchodzi, bo z brzuchem chodzić nie będziesz. A ty ile lat masz żeś taki głupi? Można się nabawić nerwicy i innych problemów przez takie coś.

Gość gość
A wrzeszczące dziecko po nocach też będzie takie przyjemne? I rachunki?

Gość gość
Tak jak napisałem moi rodzice kochali się 20 lat bez antynkockdpji i nic się nie stało :) nerwicy hah. Jak ktoś się nie potrzebnie stresuje ze okres się spóźnia to już jego sprawa a właśnie przez taki stres się może spóźniac :). No tak przecież wiekszosc z was woli się faszerowac tabletkami a prezerwatywa nieźle może dać w kość każdy ma swoje zdanie ja wyraziłem swoją opinię :D. Jak widać można tylko chciałem powiedzieć ze jest to możliwe jak ktoś ma problemy z przed wczesnym wytryskiem albo nie umie poczuć ze się zbliża to ma powazny problem i dla tego większość trochę ludzi wpada. Co raz więcej ludzi uprawia seks bez zabezpieczeń.

Gość gość
Bez większość *

Gość gość
Niedouczony jestes bo plemniki wychodza z penisa wraz z ejakulatem również. Nie tylko podczas wytrysku. Twoi rodzice mieli farta albo uprawiali sex kilka razy w miesiącu gdzie wszystko bylo ze szczegolami wyliczone

Gość gość
Dwa razy w życiu uprawiałam seks bez zabezpieczenia, dwa razy zaszłam w ciążę. Pozdro.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Co raz więcej ludzi uprawia seks bez zabezpieczeń. x Zobacz sobie debilu statystyki dotyczące HIV, chorób przenoszonych drogą płciową itd. Czym ty się chwalisz? Cała Afryka nie używa antykoncepcji, ale jesteś postępowy :O Oczywiście stres twojej dziewczyny cię nie obchodzi, bo to nie ty się boisz egoisto. Skąd dorwałeś taką naiwniaczkę?

Gość gość
Autorze,a ja się z tobą zgadzam,jesteśmy 11 lat po ślubie i mamy dwoje planowanych dzieci ,stosujemy tylko "przerywany" i nie zaczęliśmy żadnej wpadki. A nawet gdybyśmy zaliczyli,to nie byłby to powód do płaczu.Nie będę się faszerować żadną chemią a mąż nie chce stosować prezerwatyw bo powiedział że w gumce facet nie ma "czucia".

Gość gość
Ja jestem takim szczęściarzem. 25 lat świetnego seksu bez zabezpieczeń. Tylko przerywany. Tyle że my mieliśmy ten komfort że jak wpadniemy to fajnie. I mamy dwoje cudownych dzieci. I dalej kochamy się bez.

Gość Jula8980808880
Masz dziwny tok myślenia, jeden wpadnie, inny nie. Są osoby, które mają problem z płodnością i oni mogą latami nie wpaść, ale może zdarzyć się tez wpadka, trzeba to brac pod uwage jeśli jest to bez zabezpieczenia

Gość Jula8980808880
Także to jest taka loteria ;) A stosunek przerywany, owszem zmniejsza proawdopodobienstwo ciazy, ale udowodniono, ze nie jest to w 100% bezpieczne. Ta metode bym bardziej polecała dla tych co generalnie nie chcę mieć dziecka, ale gdyby pojawiła sie ciąża to nie byłby to dla nich koniec świata. Bo dla osob co definitywnie nie chcą ciązy jest to zbyt ryzykowne. Najlepsze zabezpieczenie to na pewno pigułki. Poza tym stosunek przerywany odbiera troche przyjemnosci z seksu bo jest ten stres czy zdarzy czy nie :P

Gość gość
przecież nie trzeba się spuszczać do c\i\p\k\i\

Gość Jula8980808880
Bez spuszczania się do srodka,tez pewne osoby zaszly w ciaze wg statystyk, jest duzo mniejsze prawdopodobienstwo, ale jakies tam jest

Gość gość
po prostu jesteś adoptowany, bo Twoi rodzice są bezpłodni. Ot i cała tajemnica. :-D

Gość gość
Ja wsadzam, pukam i od razu dziecko. I to fajne. Kiedyś miałem taki plan jak poprosiłem żonę o drugie dziecko, że będę ją pukał codziennie, kiedy tylko przyjdzie ochota a ona da bez gadania o bólu głowy. Plan był na dwa lata pukania i potem dzieciaczek. Tymczasem na teście ciążowym po półtora miesiącu wyszły kreseczki i po planie.

Gość gość
"Pukam żonę" ja p******************.wy to jeszcze na drzewach powinniście siedzieć albo w jaskiniach. Jak tak przedmiotowo można podchodzić bo spraw.