Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o rady i odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałabym prosić o odpowiedź na moje pytanie, wątpliwości. takich tematów na internecie i forach jest ogrom, czytałam (co może było błędem), ale każdy jest inny, a ja jednak chciałabym odpowiedzi na moje konkretne pytanie. Otóż między moim chłopakiem a mną doszło do pieszczot. Wiadomo, namiętne pocałunki i wgl. Byliśmy cały czas w ubraniach. Ja dotykałam jego członka, ale przez ubranie. Jego członek cały cały był w spodniach i majtkach. On natomiast masował moje piersi oraz dotykał po dolnych częściach intymnych. W pewnym momencie wsadził mi rękę w spodnie i dotykał moich miejsc intymnych łechtaczki i dalej, ręką przez moje majtki, które mogły być przez podniecenie mokre. Bardzo stresuje się po tej sytuacji, że jakoś mogło dojść do ryzyka zapłodnienia. Jest tu jakieś ryzyko ciąży? Boje się, że moje majtki mogły się przesunąć i on dotknął juz bezpośrednio moich miejsc intymnych. Nie było wytrysku, ja była gdzieś w połowie cyklu. Bardo się stresuje. Możecie mi odpowiedzieć i aż tak bardzo nie krytykować? Może to głupie, ale naprawdę się stresuje.

Gość gość
Nie bede komentowac. Ale tak na zdrowy rozum no jak moglo dojsc do zaplodnienia,nawet jakby dotykal bezposrednio twoich miejsc intymnych,no jak? Teka nie ma takich zdolnosci zeby zaplodnic kobiete. Na 1000000000% w ciazy nie jeses.

Gość gość
Odpowiedz na pytanie -w jaki sposób miałoby się to stać?

Gość gość
Nie wiem, naprawdę nie wiem, ale mam mętlik w głowie i się boje. Ze może gdzieś przez przypadek. Wyobrażam sobie te plemniki, ze są wszędzie, chore to. gdybym mogła cofnąć czas to nie dopuściłabym do tego. Cyli to niemożliwe. Nawet jeżeli dotykał mnie tam ręką tylko przez majtki?

Gość gość
nie zadręczaj się, nie ma najmniejszych szans na cokolwiek. Sytuacja jest aż nadto oczywista.

Gość gość
A plemniki to nóżki miały i przeszły czy przefrunely na skrzydelkach?

Gość gość
Ale skad plemniki? Chyba ze mu nosem wychodzą

Gość gość
Ale autorki i tak nie przekonacie ona i tak wie że to ciąża. Z tego co kojarzę takie tematy całkiem niedawno były -i jak widać nic nie dotarło.

Gość gość
W tej sytuacji żeby pojawiło się jakiekolwiek ryzyko to co musiałoby się stać? Czekam na ten okres i boje się, że nie przyjdzie, różne myśli mi chodzą po głowie. Chciałabym czerpać z tego wszystkiego przyjemność, a nie tylko stres.