Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocą mi się dłonie

Polecane posty

Gość gość

Pocą mi się dłonie Mam nową pracę a powraca mój stary problem, ciągle pocą mi się dłonie, nawet nie muszę być zdenerwowana, a już ukradkiem wycieram ręce...poradźcie coś na to?

Gość gość
Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM

Gość gość
moja gala leczniczo na kobiece dlonie dziala,ktoraś chetna?:-P

Gość gość
Toksyna Botulinowa to doskonały sposób na męczący nas problem nadmiernego wydzielania potu. Zastrzyki miałam jakoś 7 lat temu i teraz nie pamiętam jak wyglądają koszulki mokre pod pachami. Serdecznie Polecam

Gość gość
Też spróbowałam tej metody i zastrzyknełam sobie stopy! Powiem szczerze że w życiu nie spodziewałam się tak cudownego efektu. Polecam wszystkim którzy nie radzą sobie z nadpotliwością.

Gość gość
Nic z tym nie zrobisz. Mam ten sam problem i nie mam zamiaru sobie nic wstrzykiwać. Trzeba się przyzwyczaić i tyle. Unikaj sytuacji gdzie trzeba podawać ręce.

Gość gość
mam ten sam problem i szukam pomocy, ręce pocą mi się strasznie, dosłownie kapie z nich czasem, stopy również jedynie noszenie bawełnianych skarpetek pomaga, jeśli są z domieszka, po kilku minutach są mokre, miałam skierowanie na badania tarczycy ale nic nie wykazały, byłabym zainteresowana zastrzykami ale musze poczekać z tym troche bo karmię piersią, dodam że borykam się z tym od dziecka, przeszłam milion badań z których niczego sie nie dowiedziałam

Gość gość
Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Gość gość
Mojej siostrze okropnie pociły się dłonie chodziła po lekarzach stosowała różne kremy czasem nawet psikała sobie ręce dezodorantami. W końcu lekarz zaproponował jej rozwiązanie tego problemu toksyną botulinową i się jej udało już mija drugi rok odkąd ten problem jest tylko jej złym wspomnieniem.

Gość gość
Zgadzam się co do pozytywnych opinii na temat toksyny botulinowej. Około trzech lat temu sama musiałam to zrobić bo nie radziłam sobie z tym problemem a najbardziej jak się stresowałam, ale nie żałuje podjętej decyzji. Polecam

Gość gość
Gdy zaczął się u mnie problem nad potliwości to nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest on tak poważny. Pomyślałam,że to może tylko dojrzewanie i że ustąpi jednak trwało to coraz dłużej. Postanowiłam wybrać się z tym do lekarza i wtedy podsunął mi pomysł na zastrzyknięcie miejsc z którymi sobie nie radzę i udało się Toksyna Botulinowa zdziałała cuda.