Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykal sie z inna podczas przerwy

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem z facetem juz 2,5 roku. Rok mieszkamy razem. Przede mna byl w zwiazku 5 lat z Aga, potem sie rozstali ona spala z innym a on urazona duma, ze tak szybko sie pocieszyla... Ona jednak nie chce mu odpuscic..co jakis czas wydzwania i wypisuje do niego, nalega na spotkanie.. Na poczatku naszego zwiazku pisal z nia i sie czasem spotykal.. Nie zdradzil mnie jednak ale ukrywal przede mna ten fakt, bo jestem baardzo zazdrosna.. Potem ich kontakt sie urwal ale wiem ze nieraz dzwonila i czasem odbieral.. Zarzeka sie, ze nic do niej nie czuje i kest mu obojetna.. Potem gdy pisala mowil mi o tym.. Jakis czas temu z nim zerwalam... Po tygodniu zaczal sie starac i znow jestesmy razem, jest cuudownie. Jednak po powrocie zobaczylam jak pisal do kumpla, ze ostatnio widywal sie z Aga i teraz sie zmienila (w sesnie pozytywnym).. Zamarlam :( potem dontego samego kumpla pisal o mnie, ze stara sie wszystko naprawic i wgl... mowi mi, ze mnie kocha nad zycie a ja spotkal przypadkiem na ulicy i ona nic dla niego nie znaczy, ze przeciez gdyby chcial to bylby z nia nie ze mna.. Ale "widywal sie z nia". Nie wiem co o tym myslec.. Pomozcie, blagam!!

Gość gość
I ty dalej naiwnie myslisz ze sie nie bzykali? Ha ha ha ha ha

Gość gość
Tak... Bo on ma swoja dume i nie moglby jej dotknac po tym jak ona z innym to robila chwile po rozstaniu.. Poza tym znam go i jego no wiesz, byl strasznie niewyzyty gdy wrocilismy do siebie.. Poza tym on zawsze lubil seks ze mna i nie potrzebuje innych..

Gość gość
Ha ha ha ha ha ha hatak sobie wmawiaj! Kiedy nastepna randka z Aga?

Gość gość
Czyli jestem tepa idiotka, ktora on robi w c***a ze swoja byla. Acha. Chyba faktycznie taka jest prawda

Gość gość
facet niezle kreci, hahaha przerwa jakby cie tak kochal to by sie nie wydywali z tamta ****** ja a potem ****** ciebie. Faceci tacy sa, znam takich co to ich laski mysla on mnie nie zdradza jest taki napalony na mnie a tak naprawde bzyka na boku inna. Twoj facet to niezly klamca i aktor

Gość gość
Uwierz ze cie klanie mowi ze do Agi nic nie czuje a jak sie z nia spotka to napewno dyskretnie kulasa w nia laduje ze az piszczy bo krew nie woda a majtki nie pokrzywy.Mowil do kolegi ze Aga sie zmienila pod jakim wzgledem co lepiej sie mu podlozyla,A bym go na pierwszym lepszym zakrecie zostawila bez slowa. A ty rob ja chcesz, moze tak sie stac ze zostaniesz wwwwyduupczona i zostawiona Powodzenia

Gość gość
Napisal, ze sie zmienila bo calkiem inaczej sie teraz z nia rozmawia.. Ja podswiadomie wiem to co Wy mi piszecie :( ale z drugiej strony, onw robi wszystko by nas rozdzielic.. Kabluje na mnie do niego i wgl.. I wydaje mi sie, ze gdyby sie bzykneli to by zeobila zdjecie,kopie wiadomosci od niego czy cos i mi pokazala byle bysmy sie rozstali..

Gość gość
praada jest taka nawet jesli nie bzykal jej, to i tak cie nie kocha bo, gbyby kochal to jej powiedzial odjeb sie aga i juz, a nie tu telefon tu cos. On kreci z nia

Gość gość
To po co ze mna jest, mieszka i wgl.. No i po co biegal za mna bysmy znow byli razem.. Robi romantyczne kolacje i wgl..

Gość gość
Bo dokladasz do rachunkow, pierzesz, sprzatasz, kupujesz zarcie! Aga miala w du/pie sprzatanie i gotowanie - wiec on woli mieszkac z "mamusia" a bzykac obie!

Gość gość
Wyolbrzymiasz chyba, nie byliscie razem to co sie takiego stalo, ze z kims pogadal

Gość gość
Przeciez "gada" z tamta do tej pory to jakie wyolbrzymia???

Gość gość
Adresatko ani Ty ani ta Aga nie walczycie a tego cymbala tylko wam chodzi a to co ma miedzy nogami, moze chlopakowi sie przytrafilo ze was obydwie przeznal tak sie wam mazylo i teraz obydwie szalejecie, bo was pchizdy swedza a on robi z wami co chce, jak ma chec na ciebie przyjedzie i wie ze ma pewna duuupe i jaja sobie opruzni , albo jedzie do agi na pewniaka i tez ma pewne ze ona czeka nie na niego tylko na jego twardego pana

Gość gość
Dokładnie, on działa na dwa fronty i dobrze się bawi, gdyby Cie kochał to ucialby kontakt z Aga, powiedział wy...aj ale nie odbierał telefony, pisal. Tak jak ktoś tu zauważył, mieszka z Toba chcial wrocic bo mu wygodnie. Nie zganiaj na Age ze taka zla, miesza w zwiazku bo widocznie wie ze moze nim manipulowac, ze jak go urobi to on do niej poleci. Wygląda, jakby się z niej nie wyleczył. Uciekaj, chyba ze chcesz zawsze być jedną z 2ch.

Gość gość
On teraz nie ma z nia kontaktu.. Nie odbiera ani nie odpisuje, nawet ostatnio spytalam czy moze po prostu tak by zablokowal jej numer i bylby spokoj a on, ze ok nie ma sprawy bo ma ja gdzies.. I to nie jest tak, ze jestem do ******** tylko bo on sie bardzo stara, sam gotuje sprzata, przygotowuje dla mnie mile niespodzianki i wspiera mnie gdy np ktos z rodziny zachoruje.. Jestesmy normalna para, po prostu wtedy gdy nie bylismy razem.. Nie wiem czy sie w koncu widywali czy spotkali przypadkiem.. Mowi mi ze jak chce to mogę z nią pogadać nawet jak to było, bo on nic nie ma do ukrycia i mam mu zaufać...

Gość gość
No nic...

Gość gość
Autorko juz samo to ze na poczatku waszego zwiazku odpisywal jej i czasem się z nią spotykał to nie jest uczciwe. Powinien ją pogonic od razu i skupiać się tylko na Tobie. On cos kręci, albo nie wyleczył się z niej tak do końca albo brak mu jaj żeby jej powiedzieć raz a porządnie ,,odpie...l sie i nie mieszaj się do naszego związku". Tak prawdziwy facet któremu zależy, powinien postąpić. Nie chcalabym związku, w którym nie czuje się jedyna i najważniejszą, ale jak wolisz ...

Gość gość
skoro on wie że jej zależy nim i chce rozwalić wasz związek to po co się z nią spotyka? po co daje jej nadzieję??? przecież ten twój facet to zwykła świnia skoro dręczy tamtą spotkaniami a dalej est w związku z tobą! w sumie to rani obie dziewczyny - zwykła egoistyczna menda!!!