Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona to świetość, a kochanka to rozrywka i emocje

Polecane posty

Gość gość
Jak tam kochanku podszywający się pod zdradzaną żonę, fajnie się siedziało w święta samemu? :D Moja żona wybrała mnie hahhaaaaaaa A Ty waruj dalej :D

Gość gość
Kur×wy co lgna do żonatych to NAJGORSZY SORT kobiet

Gość gość
Ja pierniczę odwaliło jej na maxa. :D Wczoraj widziała mojego męża koło siebie a dziś już widzi kochanka na forum :D :D :D

Gość gość
kiełbasa a co ty możesz zaoferować temu żonatemu? smród z ciipska? haha

Gość gość
gość dziś Nie nazwałbym kochanki ku...ą x tylko głupią ku/rwą :D

Gość gość
12.18 gdybys chciala zauwazyc to facet nie wybiera kochanki gorszej od zony tylko zwykle lepsza. Mlodsza atraktyjna zadbana i pachnaca. Wybiera wlasnie taka dlatego ze w domu juz ma brudaske ktora sie nie kapie nie depiluje i wiecznie lazi w dresie. Brakuje mu atrakcyjnej kobiety i dlatego wlasnie szuka KOCHANKE

Gość gość
Glupi k****arz to maz ktory zdradza mimo ze przysiegal zonie.

Gość gość
Mąż to tak samo świętość, a kochanek to NIC , ZERO Ważne, gdzie żona jest na święta - wtedy wiadomo, że kocha męża, a kochanek nic nie znaczy.

Gość gość
12.26 żadna zadbana i szanująca się kobieta nie wypnie dopska żonatemu, nie będzie biegać za żonatym i namawiać go na seks bez zobowiązań. te co latają za żonatymi i godzą się na rolę kochanki to najgorsze fleje i pasztety. wydaje się takiej, że żona na pewno jest gorsza od niej, a jak w końcu zobaczy żonę, to szczena opada kocmołuchowi ha ha

Gość gość
Niejedna żona w dresie lepiej wygląda niż odwalona jak stróż w boże ciało lafirynda 10 lat młodsza co ugania się za żonatym :D

Gość gość
Zona to k***a na cale zycie do utrzymywania a kochanka to silna niezalezna kobieta !!!!

Gość gość
Zona to prostytutka na wlasnosc kupiona za grosze !

Gość gość
Kur×wy co lgna do żonatych to najgorszy sort kobiet!

Gość gość
13:20 i 13:21 to rozwścieczona k***a którą popędził żonaty i mimo ze go błagała ta darmowa prostytutka to facet nawet nie chciał się zbliżyć do szmaty bo się brzydził flejtucha :D :D :D

Gość gość
Buhaha ale się wściekła ku/rwa zdesperowana

Gość gość
ty tępy ku/rwi/szonie myślałaś, że rozbijesz małżeństwo? Za głupia jesteś tania dzi/wko za 5 zł.

Gość gość
Twoje malzenstwo juz jest dawno rozbite. Rozlazla krowo z 5 bachorow i na bezrobociu:D

Gość gość
Pudło tania dzi/wko z dworca bękartem upośledzonym. Moje małżeństw jest udane, a ja nie mam 5 dzieci. :D Jesteś załosna obrzydła meliniaro :D

Gość gość
Morda w kubel raszplo rozwalona. Do garow !Obiad gotowac bezzebnemu mezowi i uposledzonym znujdom dzieciom polsatu: D

Gość gość
Nie masz 5 dzieci i malzenstwo masz udane. A o rozlazlej d***e nie wspomnialas:D buhahahahahaha. Glupia brudna bezrobotna rozlazla k***a swojego meza . :D. Bez zainteresowan. Jedyne co umie ujadac tu na kafe jak bura suka:D co za PUSTOSTAN

Gość gość
Stul ryja mendo społeczna i nie wychylaj mordy z meliny, bo cię znów obleją pomyjami :D

Gość gość
14:09 Ku/rwa to cię wysrała na dworcu za wagonami je/bn/ię/ta dzi/wko śmierdząca przed którą zwiewa każdy facet buhahahaha

Gość gość
Najgorszy sort ludzi to ten, który nie rozumie prawdy o małżeństwie: "Święte małżeństwo to takie, w którym jedno nie zdradza drugiego. Jeżeli mąż zdradza żonę lub żona męża, można mówić już tylko i wyłącznie o świętokradztwie." Napisałam to jako kobieta, która nie była nigdy ani żoną, ani kochanką. Żoną pewnie w przyszłości zostanę, a kochanką - nigdy. W życiu trzeba kierować się pewnymi zasadami. Jak się ich nie ma i jest się słabym człowiekiem, to pozostaje już tylko obwinianie innych i życie w strachu. Uczucia nie podlegają ocenie moralnej, ale zachowania tak. Seks z cudzą żoną lub cudzym mężem nie jest moralnie obojętny.

Gość gość
Pięknie tyle że mało w życiu przeżyłaś.

Gość gość
No i nikt nikogo nie zdradza. To obłąkana ku/rwa cierpiąca na delirium wiecznie ma halucynacje i wszędzie widzi zdrady. Pomajtało jej się w łepetynie, bo od dawna nikt nawet nikt na nią nie spojrzał :D

Gość gość
14:27 Zdajesz sobie w ogóle sprawę, że jeżeli ciągle piszesz na tym forum o Kiełbasie i ją publicznie pomawiasz oraz obrażasz, to jesteś jedną z tych osób, od których będzie mogła wyciągnąć ogromne odszkodowanie? Masz za dużo pieniędzy, a za mało wstydu i mądrości, by pojąć tak prostą rzecz?

Gość gość
Dziś14,20 może mało przeżyła, ale mądrze mówi Pozdrawiam :-)

Gość gość
14:37 A gdzie ja pisze o kiełbasie? Jesteś kiełbasa to idź do sądu i nie strasz, bo się zesrasz. :D Pół Polski się z ciebie śmieje i w sądzie też się będą śmiać, jak poczytają twój bełkot z kafe :D

Gość gość
a czy to wina ludzi, że kiełba zrobiła z siebie pośmiewisko na forum? każdy ja tu zna, bo często jej odwala i zaczyna świrować od nowa.

Gość gość
dziś teraz to ty piszesz o kiełbasie więc sama sobie zapłać odszkodowanie hahahaha