Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona to świetość, a kochanka to rozrywka i emocje

Polecane posty

Gość gość
j****e czupiradlo =]

Gość gość
Wulgarna mezatko. Ty podaj swoj adres skoro taka odwazna jestes. Pokaz swiatu kim jestes a nie szczekasz jak pies calymi dniami tu na kafe. Robisz to bo jestes anonimowa a prawda jest taka ze na ulicy to bys ze strachu sie posikala. Masz jakies inne zainteresowania oprocz wyzywania kobiet? Ps. Wiesz byly tu dziewczyny ktore zakochaly sie w mordercy. Tez im sie wydawalo ze sa anonimowe. Po zgloszeniu sprawy gdzie trzeba napisaly o nich gazety i wyszlo kim sa. Uwazaj bo ublizajac i grazac innym tez za chwile przestaniesz byc anonimowa. To ze jestes na forum nie oznacza ze mozesz zachowywac sie jak psychopatka. Wystarczy ze ktos zglosi ciebie gdzie trzeba za grozby i dotra do Ciebie. Nie wiesz tego?

Gość gość
おしりびびってるですね;) くそばば:) hahaha

Gość gość
Wystarczy ze ktoras kobieta bedzie pracowac w policji albo jej maz i namierza wariatke ktora grozi i ubliza. A grozby i ublizanie sa karalne!

Gość gość
Kochanice żonatych to najgorszy sort kobiet są zdolne do wszystkiego

Gość gość
i się wystraszyla. I co? juz nie jesteś taka mocna?

Gość gość
dziś Zdradzający żonaci to najgorszy sort mężczyzn są zdolni do wszystkiego ttt Są zdolni do wszystkiego, bo to patologiczni kłamcy. Zdradzający i oszukujący człowiek jest szczytową formą drapieżnika i egoisty, który myśli tylko o samym sobie.

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedź na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i doradzi Ci otwarcie i szczerze. Często mi rozświetla zagmatwane problemy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kto się wystraszył ku/rwo tchórzliwa? Sama jesteś wulgarna i wyzywasz wszystkie żony, mężów, dzieci oraz każdego kto nie pisze taka jak tobie się podoba. Dawaj ten adres szumowino społeczna to ci pokażemy jak funkcjonuje małżeństwo ty wywłoko z patologi nawala patelnią po łbie przez matkę prostytutkę i alkoholiczkę.

Gość gość
Gdzie ten Namysłów?

Gość gość
12.59 chcesz chyba pokazac jak funkcjonuje patologiczne malzenstwo. NIE NIE my juz dziekujemy.Wystarczajaco tu juz pokazalas jak wyglada patologia.Reszte zachowaj dla siebie :D

Gość gość
Namysłów

Gość gość
Omg, ja się wychowalam w patologii, ale przysięgam, ze takich wyzwisk w zyciu nie słyszałam. Smutno mi za was.

Gość gość
To ten wieśniak z namysłowa ma takie ataki?

Gość gość
Czemu kazda zona musli ze kochanka chce jej zabrac meza? A jak ten z nia zostaje to czuje sie na wygranej pozycji... Drogie zony, nie chcemy waszego misia na stale, chcemy zeby przyszedl,dostal erekcji takiej jakiej przy was juz nie ma (natury nie oszukasz...) i zrobil nam porzadek w majtkach. Kilka czulych slowek i zegnamy sie... Do kolejnego spotkania. Maz ma kochanke nie dlatego ze szuka lepszej,fajniejszej,ze juz nie kocha zony... Ma ja bo ma ochote jeszcze sie poczuc jak mlody bog, posluchac jaki jest wspanialy, jak cudownie robi jej to i owo... A jak juz zrobi to wraca do zony, do cieplego zadbanego domu. Dajcie zyc kochankom, bo one nie chca wam zabierac meza... Potrzebuja tylko jego fiuta na kilka chwil.

Gość gość
bzdura. zapewne większość nie odchodzi i tak traktują kochanki...czysty seks, ale są i tacy co odchodzą, bo żona to żadna świętość. tylko papierek i przysięga, tak jak każda inna a ludzie są tacy, że tych przysięg łamią masę. Mój "kochanek" odszedł od żony a raczej to ją pogonił, z tym, że nie jestem z nim, bo tak zdecydowałam. Ale to już inna bajka