Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Supernova33

O co mu chodzi ?? Co teraz zrobić i jak mam się po tym pozbierać ?

Polecane posty

Jesteśmy w 3 liceum, w tym roku matura, chodzimy do jednej szkoły. Spotykałam się z pewnym chłopakiem, było na prawdę świetnie, mówił mi że jestem wyjątkowa i że mu się podobam. On też wiedział że mi się podoba. Od czasu kiedy coś zaczęło nie grać napisałam mu długą wiadomość o tym co sie dzieje ( w szkole nie było jak porozmawiać bo albo mnie ignorował albo rzucił ciche "hej"), niby sobie trochę wyjaśniliśmy ale jednak nie doszliśmy do porozumienia. Ustaliliśmy że wszystko wróci do normy tak jak było przed tą kłótnią. Mówił że nie chce tracić ze mną kontaktu. Teraz wgl do mnie nie pisze tylko ja zaczynam rozmowę, a kiedy już napiszę to wyświetli i potrafi odpisać dopiero na drugi dzień albo wgl. Napisałam że chcę się spotkać i miało ty być jutro i kiedy zapytałam się co z jutrem to on napisał że chyba nie da rady, zapytałam sie czy szczerze chce wgl się widzieć ze mną a on że chce i czm by nie. Napisał potem żebyśmy się umówili na konkretny dzień a ja zapytałam się kiedy może, on na to "Noooo nie mam pojecia tera ". O co mu może chodzić ? Jak mam się ogarnąć po tym wszystkim ? Co teraz zrobić ?

Gość gość
Dajesz się mu zwodzic. Po kłótni on powinien również chcieć porozmawiać, jeśli by mu zależało, na tej znajomosci. On Cie ignoruje, nie zalezy mu, w razie czego chce jakis tam kotntakt miec, chcesz byc dziewczyna rezerwowa? On moze juz kogos poznal...nie narzucaj sie I odpusc lepiej