Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić....

Polecane posty

Gość gość

Trzy miesiące temu poznałam super faceta. Na początku spotykaliśmy się 2-3 razy w tygodniu. Jak się nie widywaliśmy to rozmawialiśmy codziennie wieczorami przez telefon. On dzwonil, pisał. Zawsze wiedziałam gdzie jest i co robi. Na spotkaniach było cudownie. Ale od jakiegoś miesiąca jest inaczej. Widujemy się ale rzadziej, co tłumaczy dużą ilością pracy. Mieszkamy od siebie 50 km, pracujemy w różnych godzinach więc rozumiem że jest nam ciężko spotkać się w tygodniu, ale juz do mnie nie dzwoni wieczorami. Odpisuje na smsy po jakimś czasie albo wcale. Na spotkaniach nadal jest cudownie, w ten weekend spędziliśmy całą sobotę razem i pół nocy. Często się calujemy, przytula mnie nawet w miejscach publicznych, daje mi buziaki w czoło i policzek co mi się bardzo podoba. Ale te jego milczenie czasami nawet przez kilka godzin bardzo mnie doluje, po czym pisze że był u kolegi. Nie znam jego znajomych więc nie wiem czy faktycznie tam był. Mam wrażenie że nie tylko ze mną się spotyka, a jak mu to kiedyś powiedziałam to się obraził. .. co mam myśleć o tym wszystkim, co mi możecie poradzić?

Gość gość
Hmm trudno powiedziec, nie sprawdzisz tego... Zwykle takie rozluźnienie relacji,.dystansowanie sie prowadzi powoli do jej końca...możliwe, ze z kimś jeszcze się spotyka. Daj trochę czasu tej znajomosci, może Porozmawiaj z nim, jakie ma oczekiwania, czy szuka związku czy przygód? Dla niego niekoniecznie ta znajomość musi byc poważną...zobaczysz co Ci powie.

Gość gość
są ludzie dla których pisanie smsów nie jest zbyt fajne i nie przywiązują wagi do szybkiego odpowiadania, ja tak mam kilka godzin milczenia to dla mnie krótko ;) czas szybko leci