Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle głodna?

Polecane posty

Gość gość

Witam moja mała ma 7 tyg karmie mm wypija 100-120ml ale chce jeść nawet co godzinę albo co dwie rzadko wytrzymuje trzy godz. Dopajam woda ale po pół godz znów chce jeść. Co robić? Przecież to za małe dziecko na kaszki. Miała któraś tak?

Gość gość
Zdecydowanie mleko jest mało kaloryczne,stąd dziecko głodne.

Gość gość
To co robić w takiej sytuacji?

Gość gość
Może spróbuj zmienić mleko

Gość gość
Jak to co robić,zmienić mleko. Zadzwoń do przychodni pediatrycznej i poproś o konsultacje z pediatra,zresztą w takiej sprawie nawet pielęgniarka udzieli Ci porady. Ja osobiście nie konsultowalam się z nikim,sama zaczęłam dodawać troszkę budyniu do mleka a później kaszke. Trochę intuicji matczynej,przecież nie będę glodzic dziecka i oszukiwać go woda skoro jest głodne.

Gość gość
Poprostu nie chciała bym żeby było głodne ale też nie chcę żeby nie mogła się wyproznic. Próbowałam Nan ale nie chciała za bardzo go pić Bebiko było ok ale teraz jest problem z najadaniem się

Gość gość
No to podaj jej bebiko 1, widać dziecku nie wystarcza 0, to się często zdarza i twoje dziecko nie jest wyjątkiem. Nie ma obaw z kupka,zaręczam.

Gość gość
U nas nie ma 0 jest 1 i to jest mleko początkowe

Gość gość
No to następne po 1 czyli 2 chyba to nie jest skomplikowane? Myślenie sprawia Ci trudność to nie dziwota że dziecko glodzisz! Kurwa mac, co za matka z ciebie! Zero intuicji matczynej,null! Powinni Ci odebrać to dziecko skoro jesteś taka tepa w podstawowej sprawie!