Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mój 8letni syn (za 2miesiace będzie miał9) załatwia się w majtki

Polecane posty

Gość gość

Nie mam na to pomysłów już. Chodzę z nim do psychologa. Problem zaczął się kiedy jego tatuś zaczął naciskać przez sąd na kontakty.Dziecko było przez niego pobite w wieku niecałych 3lat. Od razu się rozstałam była sprawa karna. Latami cisza zero kontaktu, później zajął się stalkingiem na mój telefon... Kilka spotkań było poprzedniego roku psycholog zwróciła moją uwagę że faktycznie to może być przez kontakty. Więc napisałam do Sądu że ma być badanie zasadności kontaktów bo mówiłam że dziecko się załatwia w majtki. Psycholog z nim rozmawiała powiedział że tata źle sie zachowywał na spotkaniu - mówił że mama umrze - dziecko mi nie spało po nocy do tej pory ma koszmary;((( ja czekam na wezwanie na badania... Kilka dni temu pytałam czy smutki na karteczkach o tacie wrzucił do pudełka(psycholog kazała takie pudełko zrobić na "smutki") powiedział że nie bo narazie go nie widzi to sie nie smuci.....Nie drążyłam tematu ..ale w ten sam dzień znowu się załatwił w majtki i to nie siku , zawsze robi kupe. Nie wiem co mam zrobić żeby on się tak nie stresował . Szkoda mi go .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować