Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

insomnia_123456789

CZY TO CIĄŻA?!!

Polecane posty

Chłopak ocierał się członkiem o moją pochwę. Nie doszło do wytrysku, ani orgazmu. 48 h później wzięłam tabletkę ellaone. Po 10 dniach zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie, dzień później powtórzyłam i wynik był taki sam. Po 14 dniach zrobiłam 3 test i też wyskoczyła jedna kreska. Miesiączkę przewiduje na 5 lutego. Dwa dni wcześniej zaczęły boleć mnie piersi. Oddaje mocz 4-5 razy dziennie. Często odczuwam ból w dolnej części brzucha. Bardzo się stresuję, czy to może być ciąża?

Gość gość
Z tego, co piszesz to prawdopodobieństwo jest niewielkie ale współczuję Ci tego stresu i niepewności. Widzę, że tę krótką sytuację zbliżenia okupujesz wieloma dniami w wielkim napięciu... Dlaczego cały czas podejrzewasz ciążę mimo tylu testów itd.? Pozdrawiam Cię! Ania

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia Jeśli nie planowałaś ciąży, a stało się… … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
Uspokój się dziewczyno, nie jesteś w ciąży. Żebyś była w ciąży musi być wytrysk w pochwie. Jeżeli ocierał w okolicach intymnych nie ma szans na ciążę. Wyluzuj zapaż sb herbatkę..