Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie lubi "sprzedawczyń" ja takze

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej, a najgorsze to te sprzedające swojego faceta jego ex żonie. Sp...j pogadać z moją ex żoną skoro tak się lubicie, a potem z innymi paniami z portalu sympatia. "Sprzedawca" tylko raz przez wieś przejdzie.

Gość gość
Z Tobą jest wszystko w porządku, że takie coś zamieszczasz na forum? Jak Cię coś uwiera, to napisz do tych osób, a nie się żalisz na forum. Nikt tu nic Ci na to nie poradzi, jeżeli ktoś się z Twoją byłą żoną kontaktuje.

Gość gość
"Ktoś kontaktuje się z Twoja żona" , nie ktoś ale bardzo bliska mu osoba, to jest bardzo duża różnica. Warto mieć to na względzie.

Gość gość
21:36 Żadna bliska osoba, jeśli pisze o tym i niby do niej na kafeterii. Zastanów się nad swoimi słowami. Do bliskich osób pisze się prywatnie a nie publicznie. Manipulant jakiś. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby w tym temacie było 0% prawdy.

Gość gość
Ja mam papiery Opiwkun medyczny i startowałam na kase.s

Gość gość
Startowałam na stacji paliw a teraz startuję do żłobka jako opiekunka.s

Gość gość
no i co sylwia?

Gość gość
Ni i nic,tyle jedynie że Tesko na kasie to nie dla mnie.s

Gość gość
bo paluszkami w klawisze nie trafiasz?

Gość gość
wyjawianie tajemnic pertnerowi byłego partnera świadczy o głębokich problemach psychicznych lub o chęci zysku - nawet niewielkiego- za wszelką cenę. Dla takiej osoby żadne zasady nie istnieją prócz zasady zysku.

Gość gość
14:42 Masz rację. Załączam link do tematu: http://f.kafeteria.pl/temat/f10/zemsta-jest-slodka-zakumplowalam-sie-z-byla-mojego-bylego-faceta-i-mamy-p_6706341 i kopiuję wypowiedź, żeby się tu nie powtarzać: 2017.01.30 "Zachowujesz się jak szmata i mścisz się tylko na sobie samej, pokazując brak klasy i inteligencji emocjonalnej. Ani Ty, ani była żona go nie kochałyście. Karma wraca tylko do osób, które nie kochały, a nie do tych, które kochały. Jakbyście go kochały, pozwoliłybyście mu odejść i być szczęśliwym. Wymuszanie związku na kimkolwiek jest poniżej godności."

Gość gość
pewnie ,ze jest zaburzona, gdyby nie była to by na Sympatii nie szukała osób które jego znają, proste!

Gość gość
Męskich sprzedawców i manipulantów też nikt nie lubi. Dyshonor jest podwójny, bo mężczyznom podwójnie nie przystoi plotkarstwo i intryganctwo. To autostrada do utraty statusu szanowanego mężczyzny. Przystojne jest tylko mówienie prawdy. Kłamstwa przystojne nie są.

Gość gość
Pawlik Morozow też doniósł na swoich rodziców, a czy pamięta ktoś jak skończył?;)

Gość gość
:D znowu ten swir na forum szaleje :D

Gość gość
dlaczego od razu świr? ktos napisał o Morozowie- ideale donosicielstwa.

Gość gość
Toż to czysta paologia-sprzedawac za kasę informacje o swoim partnerze jego byłej żonie. I jak facet ma takiej zaufać?

Gość gość
Chłopie skąd ona zna twoją żonę?

Gość gość
jak się wytrwale szuka, to się znajdzie, są portale spłecznościowe, sympatia, itp, na wielu wciaż te same stare prukwy od wielu lat. Z fotka jak miały 30-40:(, bez komentarza.

Gość gość
dzieki portalom społecznosciowym można kogoś sledzić przez "pośrednich " znajomych. A w przypadku niezbyt duzych maist z sympatia- sprawa jest bardzo prosta;). na kilkanaście "lasek " na pewno 1-2 znaja bezposrednio , danego faceta, moze nawet trafi sie jego była "laska";), albo 2...3..."laski";)

Gość gość
jedna z tych pań konto na sympatii miała "od zawsze", podawała to samo miasto, ale w innym województwie ( mozna tak) , dzieki temu jej facet nie wiedział,ze szuka innych-lepszych. ;). A teraz Do "pani" "sprzedawczyni"...: " stanie sie to ...co ma się stać..."

Gość gość
I złodziei, którzy w czasie wizyty w domu swojego faceta kradną markowy alkohol.

Gość gość
sprzedawczyni i złodziejka z Radomia.

Gość gość
Amen

Gość gość
naj.... JOl, aguniu, kasiu, dorotko i Iz...jak wam sie ze soba rozmawia ;)???

Gość gość
Przystojnych i zyskownych świąt dla wyżej wymienionych "sprzedawczyń"

Gość gość
juz nikt nic nie sprzeda, nie ma takiej opcji, prosze Agusi, Kasi, , Izy, no i jeszcze Dorotki plus ekż ślubna, wszystkie prosze JOLI- z którymi miałaś kontakt w mojej sprawie.

Gość gość
Ty stara kur..o z wioski spod Radomia , pozdrów panią kierownik, dziś kierowalaś tak rozmową aby mnie zdyskredytować. KTO SIEJE WIATR TEN ZBIERA BURZĘ.

Gość gość
I nie dzwoń wiecej, konfidentko.