Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiednik w Łodzi.

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję dobrego spowiednika w Łodzi. Zależy mi też aby poza spowiedzią można było porozmawiać o problemach z którymi od dawna sobie nie radzę. Coś jakby zlorzeczenie lub bezsilność. Ktoś mógł by polecić doświadczonego , znającego się na rzeczy i pomocnego spowiednika.

Gość gość
AA nie lepiej psychiatrę ? :P

Gość gość
O ile mi wiadomo to ojcowie jezuici są dobrzy z psychologizowania, a przy okazji wytłumaczą ci dlaczego powinieneś dużo cierpieć.

Gość gość
2:35 Nie. W pierwszej kolejności potrzebuję spowiednika, a później kogoś po psychologii.

Gość gość
2:48 Nie wiem czy cierpienie pod taką postacią jaką ja przechodzę nie jest czymś złym niz samym noszeniem krzyża.

Gość gość
Zastanawiam się gdzie iść? Do dominikanów, jezuitów czy franciszkanów ,albo może do Łagiewnik...nie jestem z Łodzi , a potrzebuję kogoś kto ma doświadczenie. Nie wygna mnie po 10 minutach z kościoła...

Gość gość
Up

Na tym forum pewnie w tej kwestii się za dużo nie dowiesz... :D Choć z drugiej strony, ciężko jest tutaj poradzić, bo każdy potrzebuje czegoś/kogoś innego. Dla jednego jeden może być beznadziejny, dla innego najlepszy.