Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mieć własną firmę

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z was oprócz mnie marzy o odejściu z etatu...? czy znacie kogoś kto żałuje?

Gość gość
Użyszkodnik 92 ci doradzi, bo to kafeteryjny biznesman.

Gość gość
Zdania zawsze będą podzielone, bo znajdą się ci, którzy nie żałują i równie tyle samo się znajdzie, tych którzy są zadowoleni z takiej decyzji. Ja polecam prowadzenie własnej działalności, bo jest wtedy się nie zależnym i jak robisz to z głową, nie m zagrożenia. Polecam zapoznać się z usługami jakie prowadzi www.benson.pl może wiele wnieść dobrego już na samym starcie. Zapoznaj się z ich ofertą i daj znać jak było, bo ja jestem bardzo zadowolona. Wiele mi to uprościło.

Gość gość
Własna firma to ogromna odpowiedzialność za siebie i nie raz za kogoś dlatego tak często się spotykamy z tym, że firmy plajtują. Również w tym przypadku mogę polecić firmę, która jakoś ułatwi nam wdrożenie się w świat biznesu. Sama też korzystałam z usług www.benson.pl bardzo przysłużyła się do sukcesu mojej firmy, polecam.

Gość gość
Roskosmos dziś Przecież ty NIEDOJDO UMYSŁOWA nawet na najniższą krajową zarobić nie potrafisz. Przyjęli cię na zlecenie, bo jesteś jeszcze studentem i wywalą, gdy zaczniesz tam coś robić :P. Przez 3 lata siedziałeś gnoju na garnuszku mamusi i nawet o pracy nie raczyłeś pomyśleć.

Gość gość
nic sobą nie prezentujące x i kto to mówi? On nie siedział na d***e w domu przez 5 lat tylko pracował i to pewnie ciężko żeby utrzymać dobrze prosperującą działalność. Nie biadolił ojej jaka matma ciężka że marnych 30% nie miał. ale bezrobotny 92 na łasce matki powie że to przegryw:D

Gość gość
a ja chce miec sąsiadke co gratis robi lache:-P

Gość gość
Gdyby mnie przyjęli do Harvardu to też miałbym Nobla. Filozofować sobie można do woli. Do tej pory 92 to ty sobie nie radzisz z życiem, wiec zapomnij o takiej abstrakcji dla ciebie jak własna DG.

Gość gość
Roskosmos dziś Twoja matka nie mogła założyć własnego biznesu, bo musi utrzymywać takie leniwe i głupie bydlę, jak ty. Podziwiamy, że daje sobie z tym radę. Pewnie każdej nocy śni jej się piękny sen, że 23 lata temu kupiła jednak te prezerwatywy :P.

Gość gość
W przypadku własne firmy, mi również pomogła bardzo firma www.benson.pl , śmiało możesz ich popytać w jaki sposób można by tobie pomóc, co usprawnić, z czego zrezygnować. Polecam serdecznie:)