Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciulo

Trojkat lub czworokat? Co wybrac.....

Polecane posty

Gość Gosciulo

Witam mam 27 lat a Moja 24. Rok temu nadeszla u nas nuda w lozku :( te same pozycje I te same pieszczoty......nawet wibrator 23cm nie pomogl na dlugo a sexi bielizne ma zawsze :( . Miesiac temu po imprezie kiedy moja miala Juz dosyc %%%% poszlismy do domu, potem lozku I zaczela mi robic lodzika......zadalem jej pytanie czy chcialaby sprobowac 3 z innym facetem 4 katu z para. Ona odparla ze 3'katu wiec ja na to pokaz na mnie jak bys innemu robila lodzika no I sie zaczelo calonocne bzykanko a rano zero mowy o 3 I 4 katach ;/

Gość gość
My zaczynaliśmy od czworokąta i to było fajne dlatego że tamta para nie miała również doświadczeń w seksie grupowym. Dorada w tej kwestii była słuszna na blogu by mąż uczestniczył wcześniej przy badaniach cipki. Dzięki temu czuł się swobodniej i mniej skrępowany jak również mniej zazdrosny gdy zatapiał się w mojej cipce obcy członek.

Gość gość
konia sobie zboczencu zwal

Gość gość
11.46 ty jesteś zboczeńcem to myślisz że wszyscy są.

Gość gość
Ja wybralem trójkąt i jest swietnie!!!

Gość gość
Wybraliśmy czworokąt ale 3m i ja. Miałam stracha że nie podołam, ale było fajnie. Chłopak chciał najpierw bym była mocno zerżnięta potem z drugą parą. Seks z drugą parą jest fajny, lecz grupowy był cudowny.

Gość gosciulo
Po pijaku ma wieksze checi na rozmowy o 3 katach i 4 ;). Ona sie krepuje ostatnio ze sie innemu nie spodoba.......biust jej urosl i pupa tez ale uzupelnia to sexi bielizna i ubiorem. A

Gość gość
witam my z zona chcielismy sprobowac zamainy partnerów jestesmy z okolic Łodzi ja 30 lat a zona 35 chetni pisac na meila wladek.wladek@adresik.net

Gość gość
adresik ma byc

Gość gość
nikt nie jest zainteresowany?:(