Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie czemu wolałbym wylizać osrany otbyt ukrainki niż pocałowac polke w usta?

Polecane posty

Gość gość

Głupie maciory pustka we łbie i majty mokre a potem mamy takie nagłówki w gazetach: "Pakistańczyk zabił swoją polską żonę,z której wcześniej zrobił prostytutke i został jej alfonsem.Osierociła trójke dzieci". "Uchodźca z Kamerunu zaraził przynajmniej kilkanaście polek wirusem HIV.Kobiet tych może być jednak znacznie więcej.Mówił im,że seks w prezerwatywie byłby rasizmem,dlatego zgadzały się na nieużywanie prezerwatywy." "Tunezyjczyk podpalił już trzeci samochód swojej byłej polskiej żony.Zrozpaczona kobieta wzywa na pomoc detektywa Rutkowskiego". WSZYSTKIE HISTORIE POWYŻEJ SĄ PRAWDZIWE.

Gość gość
Przykro mi ukrainki i rosjanki w Niemczech jeszcze bardziej lecą na Arabów , znałam parę Polak ukrainka i jak wyjechali do niemiec to mu się puściła z marokancem

Gość gość
Polki są ładne i mają wysokie ambicje - zrobić więcej i pójść dalej. Jest taka moda by zadawać się z kolorowymi. Większość historii kończy się dobrze ale wiele z nich jest strasznie bolesnych. Ludzie na świecie są tacy sami, lecz niestety Ci z bliskiego wschodu z reguły już wychowani na przykazaniach imama lub innej ideologii społecznej całkowicie nie trzymają się dachówki. Czyż nie głębszego znaczenia nabierać zaczyna: Polska dla Polaków ?

Gość gość
Ta za to rosjanki nie lecą na Arabów mój kumpel Rosjanin zalil mi się ze chce Czeszka albo pólke na żonę bo jego rosyjska nazeczona puszczala sie z murzynem miesiącami i udawała jego seks niewolnice

Gość gość
To nie tylko Polki lecą naurzynow twierdzilbym ze wszystkie slowianki lecą na murzynów

Gość gość
14:46 różnica jest taka że ruskie lecą tylko na ciapatych z kasą a polki na byle jakich biedaków polki w kraju jeszcze może się zdarzyć czysta i nietknięta ale te co były lub są w UK Niemczech są zasyfione całkowicie i radzę się trzymać od nich z daleka

Gość gość
to zrób tak i wynieś się z całym dobytkiem i ukochaną ukrainką do jej ojczyzny

Gość gość
podejrzewam ,że takie bluzgi na Polki lecą od zawistnych Ukrainek

Gość gość
Mozesz lizac o***ty nawet dzikim swiniom. Kogo to interesuje...

Gość gość
oj te wredne Polki biedaczka nie chciały :P racja liż dupę nawet knurom kogo to obchodzi ?